reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Ja znów tylko na chwilkę. Barto w przedszkolu, mąż ma przerwę i chrapie w drugim pokoju, że tu aż go słychać. A ja gotuje obiadek i myślę co tu spakować. Po południu prasowanie itd. Pojutrze wylot!!!
Nerwowa się robię, ale nie mogę się doczekać. Jutro chyba Bartka nie wyślę do przedszkola, kapie mu z nosa - jeszcze tego brakowało przed samą podróżą...:no:
:tak:
Widzę, że Gosiaczek nasz, chyba pierwszy - będzie zafasolkowany! - Powodzenia Gosiu! Ja też trzymam kciuki!;-) Będą krechy jak nic:tak:!!!

Dzięki dziewczyny za życzenia przed podróżą. Chyba będzie dobrze.
Bartosz też już jest obyty z samolotami, pierwszy raz leciał jak miał niespełna 20 miesięcy. Nawet podobało mu się. Tylko start i lądowanie go troszkę męczyły. Zdecydowanie woli podróżować promem - nie trzeba siedzieć w jednym miejscu. Barto jest bardzo energicznym dzieckiem. Pierwszy raz zaliczył jak miał 14 miesięcy. Ja miałam chorobę morską, bo strasznie chustało a mały chciał wszystko zwiedzić i jak na złość wcale nie był zmęczony.

Teraz też damy radę!!!
No buziaki dziewczyny, zobaczę czy dam radę jeszcze tu zajrzeć.

beatko puchatka jeszcze nie wie...byla slaba kreseczka...po pracy idzie na betke...trzymam kciuki, bo sie nalezy dziewczynie...:-):tak:

reklama
Do góry