Gosica - to idziemy podobnie w cyklu bo mi dzis wyszedł pozytyw a mieliśmy próby w pn [emoji23], czyli pewnie jutro owu, odlicza się od najciemniejszego testu około 24-36h , także też już mam zje** ten miesiąc , może się trafi córka u was z lekko po owu  !
! 
Ja to w ogóle miałam jaja w tym cyklu bo co 2 dzień dosłownie miałam pozytywny test a teraz dziś to mam "blazing" aż więc szok ! , No ale nic już po ptokach bo ja w owu się nie staram, Tylko metoda baby dust żeby dać sobie jak największą szansę na córkę , także w styczniu tak jak chciałam tak będę miała , i po co mi było kombinować ?za wczasu .. mogłam poczekać eh,
 ?za wczasu .. mogłam poczekać eh, 
Powiem wam że ja już chyba dotarlam do punktu że fioła dostaje, znajoma mi powiedziała ostatnio że będzie miała córkę i mimo że no ok fajnie itp to tak mnie to boli że ja nie mam , i tak bym chciala.ze to nie do opisania , i mnie to aż męczy naprawdę to odczucie, mam teraz troszkę dołek chyba , nawet mężowi nic nie mówię tylko ostatnio się to pytałam czy to coś złego że mam takie pragnienie ,
Marzycielka to ty chyba pierwsza z Biedronka wystartujesz w styczniu bo jesteś chyba w prawie połowie cyklu teraz co ?
Ja właśnie kupuje testy owu na styczeń , I próbuje wizualizowac ,
Że dam.rade i będzie ta córka ,
Imama- jeju biedna jesteś ż tym snem, no wiadomo że musisz wszystko poukładać przed urodzeniem się bobasa, a do dobrego się szybko idzie przyzwyczaić , ja to chce młodszego na poddasze wywalić ale teraz chory to nie chce ryzykować wole.miec go na oku bo ma reakcje uczuleniowa od antybiotyku-  najprawdopodobniej i jest 2 dzień cały w takich plamach/krostach, biedaczek nasz ale je i pije to tyle dobrego
, ja to chce młodszego na poddasze wywalić ale teraz chory to nie chce ryzykować wole.miec go na oku bo ma reakcje uczuleniowa od antybiotyku-  najprawdopodobniej i jest 2 dzień cały w takich plamach/krostach, biedaczek nasz ale je i pije to tyle dobrego 
Dziewczyny jak brałyscie Clomid to o ile dni wam owulacja się przyspieszyła , bo ja styczeń zaczynam z clo i muszę wiedzieć od kiedy zacząć testować , zwykle owulacje mam późno 17-19 dc i nie chce przegapić a jak się wstrzelić 2-3 dni przed ..
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to w ogóle miałam jaja w tym cyklu bo co 2 dzień dosłownie miałam pozytywny test a teraz dziś to mam "blazing" aż więc szok ! , No ale nic już po ptokach bo ja w owu się nie staram, Tylko metoda baby dust żeby dać sobie jak największą szansę na córkę , także w styczniu tak jak chciałam tak będę miała , i po co mi było kombinować
Powiem wam że ja już chyba dotarlam do punktu że fioła dostaje, znajoma mi powiedziała ostatnio że będzie miała córkę i mimo że no ok fajnie itp to tak mnie to boli że ja nie mam , i tak bym chciala.ze to nie do opisania , i mnie to aż męczy naprawdę to odczucie, mam teraz troszkę dołek chyba , nawet mężowi nic nie mówię tylko ostatnio się to pytałam czy to coś złego że mam takie pragnienie ,
Marzycielka to ty chyba pierwsza z Biedronka wystartujesz w styczniu bo jesteś chyba w prawie połowie cyklu teraz co ?
Ja właśnie kupuje testy owu na styczeń , I próbuje wizualizowac ,
Że dam.rade i będzie ta córka ,
Imama- jeju biedna jesteś ż tym snem, no wiadomo że musisz wszystko poukładać przed urodzeniem się bobasa, a do dobrego się szybko idzie przyzwyczaić
Dziewczyny jak brałyscie Clomid to o ile dni wam owulacja się przyspieszyła , bo ja styczeń zaczynam z clo i muszę wiedzieć od kiedy zacząć testować , zwykle owulacje mam późno 17-19 dc i nie chce przegapić a jak się wstrzelić 2-3 dni przed ..
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom