reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Jakbym czytała o sobie... Tylko u nas 2 dziewczyny i czekam na 2 kreski z zdrowym chłopcemSzczypiorkowa wiem cos o tym ja mam to samo jakbym komukolwiek powiedziala ze planuje plec to zaraz by bylo wazne ze zdrowe. Oczywiscie ze tak! Ale czy nie moge marzyc o zdrowej coreczce? Eh... nie kazdy to zrozumie. A nawet nie chce wspominac ze planujemy 3 dziecko bo sie zacznie zebysmy poczekali albo po co nam...
Luisa2018
Rozumiem was doskonale dziewczyny . Wokół
Rodzi się pełno dziewczynek , eh troszkę ukłucia w sercu mam przez to. Kocham moich synków najbardziej na świecie ale marzeniem jest do kompletu
Mala księżniczka...
Ps. Teoretycznie na dziewczynkę najlepiej codzienne sexy albo duże odstępy ?
Skoro na chlopcow co drugi dzień
Rodzi się pełno dziewczynek , eh troszkę ukłucia w sercu mam przez to. Kocham moich synków najbardziej na świecie ale marzeniem jest do kompletu
Mala księżniczka...
szczypiorkowa12345
Ja przy 2 dziewczynach, pierwsza zrobiliśmy z przypadku a druga z jak tylko kalendarz online pokazał dni plodone i naprawdę nie liczyliśmy ile kiedy i jak długo ahahahahaRozumiem was doskonale dziewczyny . Wokół
Mala księżniczka...
Luisa2018
Doskonale cie rozumiem ... u nas pierwszy synek w dni płodne, ale nie wiem dokładnie kiedy owu bo tego nie liczyłam. A drugi tez na luzie, nie wiem kiedy pewnie płodne.... ciagle mam w głowie ta teorie z odstępem niby obalona ale każdy mówi ze u niego działa.
Nie chce za bardzo świrować....
Ja przy 2 dziewczynach, pierwsza zrobiliśmy z przypadku a druga z jak tylko kalendarz online pokazał dni plodone i naprawdę nie liczyliśmy ile kiedy i jak długo ahahahahato był tak beztroski seks że w porównaniu do tego co teraz na chłopca to jakiś dramat...
szczypiorkowa12345
Czyli co? Co drugi dzień?Doskonale cie rozumiem ... u nas pierwszy synek w dni płodne, ale nie wiem dokładnie kiedy owu bo tego nie liczyłam. A drugi tez na luzie, nie wiem kiedy pewnie płodne.... ciagle mam w głowie ta teorie z odstępem niby obalona ale każdy mówi ze u niego działa.
kredkaczarna
Syna to bym robila co 3 dzien. Mam dwoch
ale oboje zrobieni przez przypadek sex przed owu dzien i w dzien owu
Luisa2018
Ja na syna celowałbym w płodne a w dziewczynkę przed owu.
Zreszta połowa moich znajomych ma dziewczynki z tak zwanej wpadki :/ i mówią ze sexy były przed owu itp
No i u mnie sexy były zawsze z orgazmem a to podnosi pH :/ wiec na chłopca z O
Dziewczynka bez buuuu
Zreszta połowa moich znajomych ma dziewczynki z tak zwanej wpadki :/ i mówią ze sexy były przed owu itp
No i u mnie sexy były zawsze z orgazmem a to podnosi pH :/ wiec na chłopca z O
Dziewczynka bez buuuu
reklama
Podziel się: