reklama
kinga_z1
Fanka BB :)
Imama, ja Cię przepraszam ale ponawiam pytanie. Ta Atomic ma tylko synów? Czy córkę też bo napisałaś że ostatni syn planowany metoda IG czyli zakwaszanie, magnez i wapń. A to nie na dziewczynkę starania? Nie wkradla Ci się literówka?Mihasia dzięki, No może nagrodę będę miała w wnuczkach [emoji7] hehe
Zazdrość No zawsze ja będę czuła myśle jak w otoczeniu będzie rodzic się jakaś córka- taki myśle niedosyt, niespełnione marzenie zostaje.
Miciurka No to trzymamy kciuki za jutrzejszy test!
Luisa a czego ja nie wiem Haha nie No żartuje. Ale to akurat wiem [emoji6] otóż Atomic ma 4 napewno jak nie 5 synów, ostatni syn planowany metoda IG czyli supelemtacja i produkty bogate w wapń i magnez a ograniczenie potasu i sodu, do tego zakwaszanie i pH 4! I z tego ma syna. Analizowała inne teorie naukowców i wymyśliła ta LE dietę. Jak to pisze jej córka to jest potato Girl (80% jej menu przed ciza to były ziemniaki), pH miała 7.
Później przeszła właśnie na str GD i tam robi plany i analizy.
Ja dlatego zdecydowałam się na ta jej dietę itd chociaż zostawiłam pare elementów z IG żeby mieć spokojna głowę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Mihasia 40-50g protein 30-60g tłuszczy.
Tu masz opisana dietę: Link do: Low Everything Diet - Nutshell Version
MyFitnessPal

mihasiaaa
Luisa2018 doskonale Cie rozumiem, mi tez ciezko z ta dieta, ale w niej pokladam nadzieje, jak zaczne teraz dokładnie stosowac sie do wytycznych to moze w kwietniu zaczne na poważnie starania, bo ten marzec sprobuje testowy 0+12, a ze male przy tym szanse, wiec pewnie sie nie uda, ale juz od kwietnia pełną parą...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Imama, ja Cię przepraszam ale ponawiam pytanie. Ta Atomic ma tylko synów? Czy córkę też bo napisałaś że ostatni syn planowany metoda IG czyli zakwaszanie, magnez i wapń. A to nie na dziewczynkę starania? Nie wkradla Ci się literówka?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ah No może złe napisałam. Ostatni syn(4 albo 5 był planowany właśnie przy tych zaleceniach z IG) a na końcu ma córkę po LE diecie. Nie jestem pewna czy ma w sumie 5 czy 6 dzieci. Ale ostatnia to córka a przedostatni syn po planowaniu na córkę
Mihasia co do wapnia i magnezu to już jak uważasz. Odeszły od tego dziewczyny z GD ale na IG dalej biorą
Ile dziennie tych tluszczy i białek. Moglaby któraś z dziewczyn wstawoc screenshota my fitness pal?
Ja mam Kochana tak ustawione, mega trudno jest mi to osiągnąć. Mięso białe sporadycznie jem.
Wapń i magnez dodają wartości odżywczych wiec dziewczyny rezygnują, ale jeśli to w postaci cytrynianu[emoji6]

Zaklinamy przyszłość

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: