szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Tak myślałam [emoji12]
Baby girl moimi staraniami się nawet nie kieruj bo ja nie zrobiłam prawie nic w stronę córki, jedynie co to ja i moj mąż gorąca kąpiel przed przytulaniami, mąż brał Ole a ja piłam Inofem,castagnus i w tym cyklu clo a i abstynencji 9 dni i przytulanka po pozytywnym teście owu. Diety jako tako nie trzymałam. A reszta to były suplementy na wzmocnienie płodności, bo mam trochę zeszło ze staraniami a poza tym mąż ma słabe nasienie ( przy którym mamy 2 synów) i nie chciałam jeszcze bardziej go oslabiac bo nigdy nie zaszlabym w ciąże.
Miciurka postaram się żebyś następna to była Ty![]()

Obalam podwójnie [emoji41] wł na dziewczynkę w dni plodne należy działać jak króliczki, [emoji41]Baby girl mnie tez kusi bo chciałabym zadziałać tak ze rano sex po abstynencji a wieczorem drugi raz . No ale na dziewczynkę nie powinno być dwóch stosunków w płodne. Bez sensu![]()
Baby girl mnie tez kusi bo chciałabym zadziałać tak ze rano sex po abstynencji a wieczorem drugi raz . No ale na dziewczynkę nie powinno być dwóch stosunków w płodne. Bez sensu![]()