reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień Dobry w nowym tygodniu
h060.gif
!!

I jak tam weekendzik dziewczyny??
My z Małżem gdzieś go zgubiliśmy między oglądaniem działek budowlanych a wizytą u teściowej wczoraj.
Ta wizyta była taka nerwowa, że jak wróciłam do domu sama "chodziłam" jak mała bomba... Przez ostatni tydzień umawialiśmy się ze szwagierką i teściową na oglądanie DVD ze slubu a tu ledwo przyszliśmy już teściowa zaczyna marudzić, że na pewno film długi, że kiedy indziej na spokojnie sobie wszyscy obejrzymy... halo?? :confused: przecież własnie na wczoraj umawialismy się na oglądanie na spokojnie... Teściowa niestety nie wykazała zainteresowania filmem bo ciągle opowiadała kogo spotkała w kościele, co miała ubrane, kto był gdzieśtam...
Poza tym dziewczyny :szok: ona tak strasznie wtrąca się w wychowywanie dzieci od szwagierki, że aż strach na to patrzeć. Mówię Wam :szok: Co pięć minut słyszałam tylko jak mówi do ICH matki: "Zrób im kolację bo na pewno są głodne", "Idź zobacz co one tam robią", "One są już marudne i się nudzą" a jak w końcu jedna z owych księżniczek zaczęła się zachowywać jak rozwydrzona małpka i ich matka stwierdziła, że nie ma innego sposobu jak tylko jej na osobności wytłumaczyć to i owo... teściowa już leciała z pytanie "Co tu się dzieje!!" i "Zostaw ją w spokoju" Te dzieciaki nie wiedza kogo mają słuchać :szok: ...
Szwagierka niestety już na to nie reaguje ale mi jej naprawdę żal bo teściowa z nimi mieszka :-(

k_asia ja też czasami zaglądam na portal Wielkie Żarcie!
Beata2710 nie martw się tyle! Wiem, że to łatwo powiedzieć bo masz chorego Oskarka ale jeśli to fasolka to przeciez powód do radości. Na pewno wszystko sie ułoży. W końcu prawidłowo zareagowałaś koerując się z synkiem na badania a nie wierząc lekarzowi w to, że "z tym mozna żyć"
lenna a gdzie byłaś kiedy Cie nie było??
gosia_pl w ogóle już nie bedziesz mierzyć tempki??
eliczek24 kuruj się kuruj!!
kasia_2005 z kręgosłupem nie ma żartów. Moja szwagierka też miała bóle kręgosłupa takie promieniujące aż na brzuch i po wizycie u lekarza okazało się, że ma kamień w woreczku żółciowym i musiała mieć zabieg... radzę Ci udac się do lekarza.
idarnowska trzymam kciuki w dalszym ciągu!

Ale nabazgrałam :szok:

reklama
Hello ;-)

Widze ze troche sie dzialo w weekend :tak:
Ja zakonczylam akcje w tym cyklu.
U mnie tempka 36,7. Od wczoraj wieczorem mam okropny bol brzucha - strasznie ciagnie mnie jakby szew po cc i prawy jajnik... Wydaje mi sie ze to owu ale pewnosci nie mam. Mam jednak wielka nadzieje ze sie nie myle i ze plemniczki zenskie wlasnie sie "wgryzaja" w jajeczko :tak:

Hausfrau chyba nie bedzie Ci sie zylo najlepiej z tesciowa :-p ale wcale sie nie dziwie ;-)

Beata2710 BLAGAM CIE ZROB TEST !! Na bank zobaczysz II :tak::tak: Nie daj sie prosic :-)

idarnowska nic sie nie denerwuj. ja jak zaszlam w ciaze z Lolkiem tez mialam delikatne plamienie. Podobno wiekszość kobiet tak ma - wtedy tak usłyszałam od mojej ginki. Trzymam kciuki :-)

kasia_2005 a moze masaz by Ci sie przydal. Taki z prawdziwego zdarzenia :tak:

gosia_pl wg mnie powinnas sie opierac na testach. a na dziewczynke musisz poczekac z akcja jak beda dwie mocno widoczne kreski, ale testowa musi byc troszke slabsza niz kontrolna.

Buziaki

:-DCzesc dziewczynki, u Oskarka znaczna poprawa a u mnie no.............
Rano wstalam, mierze temp. i co - jest 36.7 C wiec mysle sobie, no tak zaraz przyjdzie wredota............

:wściekła/y:No i przyszla o 8;40, wiec z testowania nici, przyszla z duzym opoznieniem...................:baffled:
:confused:zamaykam interes na pare miesiecy a potem znowu do dziela.............
Teraz napewno sie uda, dziewczyny nawet nie mysle o tym ze sie nie udalo, poniewaz mysle o wizycie synka u neurologa .
W sercu czulam od samego poczatku ze sie nie udalo, wiec na wiosne zaczne starania na nowo.

Witam poniedzialkowo
Beatka - bardzo mi przykro, glowa do gory teraz najwazniejszy jest Oskar
a co do mojego molestowania to olalam testy nie kupilam tylko regularnie co 2 dni dzialalismy teraz od czwartku boli kluje mnie caly czas prawy jajnik a lewy od czasu do czasu :baffled:

mój suwaczek właściwie wskazuje to co POWINNO byc czyli @ lada chwila ale nic nie czuję w dalszym ciągu tylko jakaś nerwowa chodzę :angry: tak jak przed @ ale wątpię czy się pojawi.
Wiem, że to sprzeczne z logika ale robię dzisiaj test owulkowy bo spodziewam się, że ten cykl znowu potrwa kilka miesięcy :szok: :-(

reklama
Kasia bedzie dobrze, plemniki po 48 godz. sa mocne, co ma byc to bedzie - trzymam kciuki. Przytulanie fajna sprawa......... milej zabawy, moze te testy zabardzo nas nakrecaja?

Do góry