reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka- tez mysle jak dziewczyny nie raz dzidzius jest "do tyłu" wiekowo ale jak lekarz mowi ze bedzie dobrze to bedzie :) , moze te kilka dni brakuje zeby cokolwiek zobaczyc
Nie stresuj sie :* przytulam !

Babygirl-moze juz tam sie corka implantuje [emoji14]

Grabcia-spadek tempki zwiastuje okres -normalne , jak zobaczysz wszelakie wykresy to wszedzie gdzie miesiaczka tam spadek moze sie zdarzyc przed lub po nawet w sensie temp moze byc jeszcze wysoko a krwawienie juz moze wystapic

Arya,majorcia-ja tan w te moje cienie nie wierze naprawde chyba trafilam.na jakies lipne tesciory :/ , jutro testuje dzis olałam

Maranatha-jak tam kochana? Any news :)?

Ana nie chwalila sie.coreczka byla przed porodem i narazie cisza pewnie ma co robic :)

Szczypiorkowa-łacze sie z Toba w bolu rozje... psychicznego głebokich zali itp. [emoji23] moje dzieci nie spia akurat jak ja zwlec sie z lozka nie moge, zawsze jak nie musimy wstac i nigdzie isc to sie budza najwcześniej no kuzwa zamiast w weekend pospac to jeszcze wieksza masakra [emoji23] , widzisz male dzieci wiedza co mowia naprawde nie raz potrafia przepowiedziec to i owo :D [emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Madzycielka i tak trzymaj! Dobrze, ze się uspokoiłas. Teraz dzidziuś potrzebuje spokoju mamy.
Ja dzisiaj odnotowałem w końcu SKOK! W nocy OK.2 obudziłam się z bólem jajnika, do teraz troszkę go czuje. Właśnie ten jajnik, którego pęcherzyk miał 16mm w poniedziałek. Cóż, wyglada na to ze cut-off był 3 a nawet 3,5 dnia ;( cóż, liczyłam ze będzie mniejszy, a tak jakoś szanse na ciaze mi zmalały. Apka pokazuje ze niby płodne dni były tylko do środy, czyli 2 dni przed skokiem. Cóż, pozostaje mi czekac.
Leeleth, chyba testować będę jednak po Tobie, miałaś ovu trochę wcześniej [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marzcielka86 moje dwa ostatnie bejbiki tez takie były. Trochę młodsze niż wychodziło z OM. Także ciesz sie ciąża. Gdyby cos lekarkę zaniepokoiło to pewnie by Ci powiedziała.

@Miciur-ka kupiłaś nowe testy czy robisz te co miałaś?

@Grabcia123 jak dziewczyny pisały zupełnie normalne, spadek oznacza @

@Majorcia oby Twoje słowa prorocze były [emoji1307][emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie cyrku ciąg dalszy, temp spadła [emoji17]
Skoku nie ma, co prawda ostatnie noce kiepskie i trochę wstawania nad ranem miałam, i totalnie zgłupiałam. Testy już blade. Czyli było coś czy nie było? [emoji848]

1520673298-359739cd496f9152-aaaaaa.jpeg

Wg mnie owu mogła być 9, sugerując sie testami i szyjka.
No nic... trzymam pH na 4, i modlę sie żeby dziewczynka zamieszkała [emoji6]

@Gosica a jak u ciebie? Jest skok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Marzycielka86 podczytuje wasz wątek nie martw się jest dobrze ja poszłam do szpitala w 6tyg bo miałam plamienia na USG był sam pęcherzyk z ciałkiem żółtym zrobili betę pierwsza 18000 po 48h 26000 po trzech dniach wypuścili mnie do domu ale zrobili USG przed wyjściem i już zarodek był ale bez akcji serduszka po 4 dniach znowu na IP pojechałam powtórka plamienie i już na USG zarodek z akcja serduszka ale trofoblast sie odklejał stąd te plamienia.Ciaza jest młodsza o 3 dni od OM teraz jestem 12tyg :) .Jestem też po przejściach przed tą ciąża 2016 i 2017 miałam puste.Mam nadzieję ze moja historia Cię uspokoi kilka dni o takie różnice w rozwoju :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, tak skok był! Napisała krótko przed Tobą post [emoji12]Troszkę jeszcze czuje jajnik wiec cos było/jest na rzeczy. Was pobolewa jajnik przed/w trakcie czy po ovu?

Hey dziewczyny, nie idzie was nadrobić! Nie wiem co się tu dzieje [emoji5]️i postanowiłam czytać od tyłu.
Miciurka czy ja tu czytam o pozytywnym teście [emoji85] gdzie on jest! Chcę zobaczyć.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, tak skok był! Napisała krótko przed Tobą post [emoji12]Troszkę jeszcze czuje jajnik wiec cos było/jest na rzeczy. Was pobolewa jajnik przed/w trakcie czy po ovu?

No weź! Super! U mnie dupa blada! Jajnik bolał, wszystko mówi o owulce tylko temp (czyli najważniejszy wskaźnik) nie [emoji17]

I jak dwa dni temu grywałam z radości, to dzisiaj jestem załamana, że owu nie było i coś strasznie sie popsuło cyklu. [emoji22]

Trzymam kciuki za Ciebie [emoji1307][emoji1307][emoji1307] z całych sił!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry