reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki malo pisze ale zagladam do was co jakis czas
u mnie bez zmian jajniki kluja cycki troche bola sama nie wiem czekam do testowanka zobaczymy co bedzie

Gwiazdeczka, Mamis
cos dawno od Was nic nie przeczytalysmy co u was???

reklama
hej dziewczynki
podczytalam was popoludniu i zaraz potem zepsul mi sie net nie mnialam jak do was popisac:(
potem szkola i dopiero teraz net maz zrobil
wiec wpadlam was tylko pozdrowic o obiecuje ze odezwe sie jutro :-)
mam tylko pytanie pojawila mi sie na tescie owu druga jasna kreska , chyba powinnam juz zaczac dzialania na dziewczynke ??

pozdrawiam dziewuszki ;-)

Hejka kobitki!
Jestem taka zdenerwowana, aż ręce mi się trzęsą :szok: wyobraźcie sobie, że odwożąc Małża do pracy przejechałam czerwone światło. Dosłownie jakieś zaćmienie mózgu miałam :szok:
Jak nie urok to sr...a.

hej dziewczynki
podczytalam was popoludniu i zaraz potem zepsul mi sie net nie mnialam jak do was popisac:(
potem szkola i dopiero teraz net maz zrobil
wiec wpadlam was tylko pozdrowic o obiecuje ze odezwe sie jutro :-)
mam tylko pytanie pojawila mi sie na tescie owu druga jasna kreska , chyba powinnam juz zaczac dzialania na dziewczynke ??

pozdrawiam dziewuszki ;-)

Gosiu musisz poczekac az kreska testowa bedzie ciemniejsza, ale nie tak mocna jak
kontrolna. U mnie była ciemniejsza po ok 4 dniach wiec mozesz teraz zadzialac, ale nie wiem czy plemniorki dotrwaja do owulki. Natomiast maz na pewno zdazy sie jeszcze "naladowac" ;-)

Hausfrau - matko :szok:! na cale szczescie nic sie nie stalo, ale nastepnym razem musisz bardziej uwazac:tak:

U mnie bez wiekszych zmian - brzuch troche mniej kluje, tempka skoczyla do 37 (mialam nie mierzyc:baffled:), mam jakby bardziej wrazliwe piersi...

Nie jestem pewna czy nie zaczynam sobie wmawiac "objawy":eek:

A co u Was ?

Buziaki

reklama
Czesc kobitki, milego dnia.
@ powoli dobiega konca, maz dzwonil i mowil ze na statku zostanie dluzej niz 6 miesiecy, kurcze. Moglam plemniki zamrozic w zamrazalce hahaha.........

Do góry