reklama
Hej dziewczynki
w nocy z piatku na sobote tak strasznie bolalo mnie podbrzusze ze normalnie nie moglam spac podbrzusze i krzysze
no i wczoraj kupilam w aptece takie super czuly test co wykrywa beta HCG juz od 10ml ( ten z allegro co mam od 20) no i
zrobilam dzis rano ten test i lipa I ale podbrzusze ciagle boli
co jest grane??
mam nadzieje ze ta wstretna @ nie przyjdzie a ja test zrobilam po prostu za wczesniej
milej niedzieli
w nocy z piatku na sobote tak strasznie bolalo mnie podbrzusze ze normalnie nie moglam spac podbrzusze i krzysze

zrobilam dzis rano ten test i lipa I ale podbrzusze ciagle boli
co jest grane??
mam nadzieje ze ta wstretna @ nie przyjdzie a ja test zrobilam po prostu za wczesniej
milej niedzieli
Witaj Camy_4 dzieki za podpowiedz ale powiedz mi jeszcze czy jak sa te dwie krechy to mozna zaraz dzialac czy odczekac 24h bo tak slyszalam ze owulka wystepuje od 24 do 36h po takim pozytywnym tesciku i ze wtedy najlepiej strzelic w chlopca zgadzasz sie z tym?
Hej gizia planowalismy chlopczyka ale zobaczymy jak poczytasz sobie poczatki watku to znajdziesz"receprty" a jezeli podasz maila wysle ci fajna ksiazke pt "chlopiec czy dziewczynka" chyba wszystkie ja studiowalysmy;-)
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej dziewczyny
witam was w niedziele:-)
K_asiu- ja tej ksiazki nie studiowalam, ale nie wiem czy ja czytac bo im wiecej informacji tym wiekszy metlik w glowie, mowisz ze wyszla I krecha, moze to za wczesnie bylo poczekaj do terminu @ jak nie przyjdzie to poczekaj pare dni i wtedy zrob ponownie
hej Gizia- witam:-)i powodzenia w starankach zycze
reszte dziewczynek mocno sciskam- uciekam cos zjesc na sniadanko:-)i kawusia tez juz czeka
milej niedzieli
witam was w niedziele:-)
K_asiu- ja tej ksiazki nie studiowalam, ale nie wiem czy ja czytac bo im wiecej informacji tym wiekszy metlik w glowie, mowisz ze wyszla I krecha, moze to za wczesnie bylo poczekaj do terminu @ jak nie przyjdzie to poczekaj pare dni i wtedy zrob ponownie
hej Gizia- witam:-)i powodzenia w starankach zycze
reszte dziewczynek mocno sciskam- uciekam cos zjesc na sniadanko:-)i kawusia tez juz czeka
milej niedzieli
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witam sie i ja 

kasiu a mogłabys podesłac ta książki tez mmie??

kasiu a mogłabys podesłac ta książki tez mmie??
reklama
Podziel się: