reklama
C
Camy_4
Gość
Witanko :-)
U mnie dzisiaj troszke lepiej - w sensie samopoczucia...
Tempka robi mi jakieś akcyjki - dzisiaj 37,1, a myslalam ze teraz bedzie spadac... Dziwne jest to wszystko...
Beatko - mam nadzieję że u Oskarka to nic poważnego, i że szybko postawią TRAFNĄ diagnozę.
Dziewuszki miłego dnia ;-)
U mnie dzisiaj troszke lepiej - w sensie samopoczucia...
Tempka robi mi jakieś akcyjki - dzisiaj 37,1, a myslalam ze teraz bedzie spadac... Dziwne jest to wszystko...
Beatko - mam nadzieję że u Oskarka to nic poważnego, i że szybko postawią TRAFNĄ diagnozę.
Dziewuszki miłego dnia ;-)
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Camy,podobnie jest u mnie, @ brak, a temperaturka 37,1. No ale brzuszek napięty jest, więc w każdym pomencie może pojawić się małpa. No i rano na dzień dobry była mala wymiana zdań z mężem, głupia..czepiam się pierdołek. Czyli jak nic,typowy syndrom malpowy. No to jak ma być to niech będzie aby zacząć działać, bo znów wydłużają się cykle (dziś 37dzień)
Eee..tam, słoneczko wyszło,trzeba na spacerek,szkoda łanej pogody
Miłego dzionka, po południu zajrzę czy jakieś (|pozytywne) wieści od was
Aaa..muszę suwaczki pozmieniać bo nieaktualne, hehe,zwłaszcza Szymonkowy, no cóż, świętujemy do soboty,gdzie imprezka druga-rodzinna
Eee..tam, słoneczko wyszło,trzeba na spacerek,szkoda łanej pogody
Miłego dzionka, po południu zajrzę czy jakieś (|pozytywne) wieści od was
Aaa..muszę suwaczki pozmieniać bo nieaktualne, hehe,zwłaszcza Szymonkowy, no cóż, świętujemy do soboty,gdzie imprezka druga-rodzinna
C
Camy_4
Gość
No właśnie... Masz rację z długością cyklu. Wcześniej miałam po 27 góra 28 dni. Ostatnio 29 i mam nadzieję że teraz nie będzie dłuższy, bo trzeba znowu działać :-)
Jaka cisza...
Jaka cisza...
C
Camy_4
Gość
Beatko pewnie masz racje. Teraz namawiam w myślach @ żeby się pospieszyła :-)
Hausfrau
Fanka BB :)
Hejka Dziewoje ;-)
Właśnie wróciłam z pracy i nastawiłam wodę na makaron do rosołu. Dzisiaj szefowa jakaś taka nie w sosie była jakby się dziwiła, że po trzech dniach pracy nie znam się na wszystkim tak jak ona.
Olewam, bo jak powiedział mi Małż, nie mogę dać się zwariować. Jak będę się tam źle czuła to odejdę, trudno. Ale nie mogę oceniać pracy ani Szefowa mnie po tak krótkim czasie... bo to byłby czysty absurd.
k_asia hehe, może to mulenie to mulenie fasolowe ;-)
gizia_25 to kuruj się kochana i zwalczaj wirusy
kasia_2005 trzymaj się ciepło i dbaj o siebie!
A tak w ogóle to z tym wmawianiem sobie to mogłabym spróbować wmówić sobie @... bo juz po raz kolejny wydłużam suwaczek bo nie wiem kiedy się @ w ogóle spodziewać.
Życzę wszystkim miłego dzionka!
Właśnie wróciłam z pracy i nastawiłam wodę na makaron do rosołu. Dzisiaj szefowa jakaś taka nie w sosie była jakby się dziwiła, że po trzech dniach pracy nie znam się na wszystkim tak jak ona.
Olewam, bo jak powiedział mi Małż, nie mogę dać się zwariować. Jak będę się tam źle czuła to odejdę, trudno. Ale nie mogę oceniać pracy ani Szefowa mnie po tak krótkim czasie... bo to byłby czysty absurd.
k_asia hehe, może to mulenie to mulenie fasolowe ;-)
gizia_25 to kuruj się kochana i zwalczaj wirusy

kasia_2005 trzymaj się ciepło i dbaj o siebie!
A tak w ogóle to z tym wmawianiem sobie to mogłabym spróbować wmówić sobie @... bo juz po raz kolejny wydłużam suwaczek bo nie wiem kiedy się @ w ogóle spodziewać.
Życzę wszystkim miłego dzionka!
K_aska o widze ze @ spoznia sie juz 2 dni...... no no , poczekamy, zobaczymy.......
Kasiu 2005 masz juz 37 dc, kto wie.......
Ale lepiej sie nie nakrecac, ale poki nie ma @ jest nadzieja, a my jej mamy az za duzo.....
Hausfrau widze ze sytuacja w pracy powoli sie normuje, bedzie dobrze.
A gdzie Lenna?
Dorotko wracaj szybko do nas.
Milego wieczorku laseczki
Kasiu 2005 masz juz 37 dc, kto wie.......
Ale lepiej sie nie nakrecac, ale poki nie ma @ jest nadzieja, a my jej mamy az za duzo.....
Hausfrau widze ze sytuacja w pracy powoli sie normuje, bedzie dobrze.
A gdzie Lenna?
Dorotko wracaj szybko do nas.
Milego wieczorku laseczki
reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hej dziewuszki, ale dziś szybko dzionek mi zleciał...
zaraz zmykam na relaks do wanny.
No jesli o mnie chodzi to wszystko bez zmian. Nie czuję się ani małpowo ani ciązowo (a czasem i tak i tak)ale raczej w dzidzi nie wierze,znając moje szczeście. No nic,może jutro zrobię reścik rano. pewnie tak jak mówi Beatko,przesuwa nam sie wszystko przez to usilne myslenie o dzidzi. No ale nie da się nie myśleć
Kasi,Haufrau,Camy-to już wszystkie jesteśmy po terminie? Ktoś jeszcze do nas dołacza? No ale chyba tylko ja mam tak długaśny cykl,wrr
No nic,dobrej nocy,dawajcie wszystkie znac co i jak przede wszystkim o DWÓCH KRESECZKACH
zaraz zmykam na relaks do wanny.
No jesli o mnie chodzi to wszystko bez zmian. Nie czuję się ani małpowo ani ciązowo (a czasem i tak i tak)ale raczej w dzidzi nie wierze,znając moje szczeście. No nic,może jutro zrobię reścik rano. pewnie tak jak mówi Beatko,przesuwa nam sie wszystko przez to usilne myslenie o dzidzi. No ale nie da się nie myśleć
Kasi,Haufrau,Camy-to już wszystkie jesteśmy po terminie? Ktoś jeszcze do nas dołacza? No ale chyba tylko ja mam tak długaśny cykl,wrr
No nic,dobrej nocy,dawajcie wszystkie znac co i jak przede wszystkim o DWÓCH KRESECZKACH
Podziel się: