reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki, to ja już żegnam się na dziś, wyjeżdżamy jutro po południu ale od rana wielkie pakowanie, dziecko i jego rzeczy(pół samochodu),2 psy drugie pół..no a my..na bagażniku,hihi.
i niby tylko na tydzień, w niedziele wracamy, i niby nie na koniec świata,bo TYLKO wrocław czyli 450km, no ale to nasza pierwsza wyprawa całą rodzinką i będziemy jechać bardzo ostroznie, bo dziś 2 wypadki widziałam (jeden to jak na filmie,osobówka walnęła w dostawczy a ten kilkadziesiąt metrów przejechał się po chodniku,cud że nikogo nie było..no i nikt nie zginął, a w osobowym-goście weselni skręcali własnie do kościoła)

Tylko kurcze, @ rozkręciła się na dobre(no niestety Dorotko), kurcze da mi popalić w podróży.
Dorotko, poza tym witaj w domu (znaczy na forum)

Trzymajcie się dzielnie dziewczyny-licze na dobre wieści, no i może ja się trochę wyluzyje, zmiana klimatu dobrze zrobi bo wybieramy się i w góry na jeden dzień. Papapa, oj ale będe mieć czytania po powrocie

reklama
Oto nadeszła dłuuuuugo oczekiwana chwila :-p : dostałam @.
Hiphip hura :-):-D:happy2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaczynam nowy cykl starań ufff;-)

Cześć Dziewczyny!!!!
No ja już wróciłam po urlopie w czwartek, ale teraz dopiero mam czas na pisanie.
Urlop przeleciał bardzo szybko, ale fajnie jest wrócić do męża. Strasznie się stęskniliśmy za sobą.;-)
W Polsce dostałam @ i teraz starania rozpoczęte na całego.
Trzymajcie kciuki, może uda się nam córcia!
A jak u Was? Nie czytałam postów bo ciągle mało czasu. Może komuś juz mozna gratulować? :blink:

Dorota gratuluję! Swoją drogą nie myślałam, że komuś na tym forum pogratuluję @ hehe
NiaNia nie załamuj się, bo po pierwsze nie ma 100% pewności, że to chłopiec. A nawet jeśli, to za trzecim razem będzie dziewuszka :-)

NiaNiu ty to masz fajnie ja strasznie bym chlciala miec chlopca. zdradz mi kiedy zaczeliscie staranka ze wyszedl chlopak? pozdrawiam. ja od jutra zaczynam testowac i znowu stres bedzie czuje ze sie nie uda:-(

reklama
NiaNiu ty to masz fajnie ja strasznie bym chlciala miec chlopca. zdradz mi kiedy zaczeliscie staranka ze wyszedl chlopak? pozdrawiam. ja od jutra zaczynam testowac i znowu stres bedzie czuje ze sie nie uda:-(

przytulanie było na dziewczynkę :-( czyli w naszym przypadku ok 24 moze 30 h przed pozytywnym testem owulacyjnym..

po trzeeh dobach dojrzewania nasienia

Do góry