reklama
eliczek24
Fanka BB :)
:-(Cześć Dziewczynki!!!
U mnie nic nowego.
Raczej mam wielkiego doła, sama nawet nie wiem dlaczego.
Mężo jeszcze w pracy. Jak wróci, to zrobię sobie gorącą kąpiel i może humorek wróci. Zobaczymy.
Na parterze naszego domu, sąsiad się tłucze bo robi remont generalny. Wczoraj do 1.00 w nocy było go słychać - Szkoci są stuknięci!!!!
Nie mam pojęcia o której dziś skończy. CHyba bardzo szybko chce się wprowadzić.
Niech ten październik się już skończy!!!!
Jeszcze dwa miesiące do wyjazdu na święta. Nie mogę się doczekać!
Dziewczyny - życzę Wam fajnego wieczorku i przytulanek przy świeczkach, owocnych staranek i romantycznego nastroju. W końcu mamy wekeend!;-)
U mnie nic nowego.
Raczej mam wielkiego doła, sama nawet nie wiem dlaczego.
Mężo jeszcze w pracy. Jak wróci, to zrobię sobie gorącą kąpiel i może humorek wróci. Zobaczymy.
Na parterze naszego domu, sąsiad się tłucze bo robi remont generalny. Wczoraj do 1.00 w nocy było go słychać - Szkoci są stuknięci!!!!

Nie mam pojęcia o której dziś skończy. CHyba bardzo szybko chce się wprowadzić.
Niech ten październik się już skończy!!!!
Jeszcze dwa miesiące do wyjazdu na święta. Nie mogę się doczekać!
Dziewczyny - życzę Wam fajnego wieczorku i przytulanek przy świeczkach, owocnych staranek i romantycznego nastroju. W końcu mamy wekeend!;-)
eliczek24
Gizia!
Ostatnie przytulanko z mężem zaliczyłam przedwczoraj. ALe w ogóle nie zauważyłam żadnych zmian. Cholera jasna, że też są kobietki, które od razu czują, że są w ciąży!!
Ostatnie przytulanko z mężem zaliczyłam przedwczoraj. ALe w ogóle nie zauważyłam żadnych zmian. Cholera jasna, że też są kobietki, które od razu czują, że są w ciąży!!
eliczek24
Jestem Gizia, jestem!
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Cholera jasna, że też są kobietki, które od razu czują, że są w ciąży!!
e tam,nie przejmuj się eliczku, ja z Szymonkiem tez w ogóle nie czułam ciązy, wręcz przeciwnie, staranka wtedy były od 8 miesięcy bardzo intensywne i ciagle wydawało mi się że jestem w ciąży..a jak w ciąży byłam, to kilka dni wcześniej wysłałam męzula po tampony,będąc na 100% pewna że będzie @ lada moment. Mężulo kupił na zapas-3 opakowania, hihi. śmieję się że teraz tez go wyślę po tampony, to może dzidzia.
No a u mnie podobnie jak u Dorotki, slizik gęsty i biały, a na teście ledwo co,pod światło blada krecha druga..więc jeszcze trzeba czekać do TYCh dni, szyjka nie wiem,ale chyba nisko..ale nie znam się na tym.
A poza tym robiliśmy dzis Szymonkowe urodzinko-imieninki dla rodziny. Fajno było.A teraz relaks. Miego wieczorka Wam wszystkim
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
ja teoretycznie powinnam testowac dopiero w czwartek ale chyba nie wytrzymam i zatestuje w dzień @ czyli w poniedziałek 

.
Narazie tempka w gorze bo 37.1;-);-)
do czterech razy sztuka
))) ten bedzie szczęśliwy
))))) - 28dni

Narazie tempka w gorze bo 37.1;-);-)
do czterech razy sztuka
reklama
eliczek24
Cześć Dziewczyny!!
Idarnowska - też trzymam kciuki za Ciebie! Mam nadzieję, że też będę mogła niedługo testować, na razie się nie podniecam.
Poza tym, że urósł mi biust i boli strasznie, to nie zauważam żadnych objawów. Może to @, idzie do mnie wielkimi krokami. Okaże się w listopadzie.
Poza tym u nas pogoda do bani. Pochmurno i tylko czekać aż spadnie deszcz. CHłopcy pojechali oglądać konie, a ja mam trochę spokoju w domu, spokojnie ugotuje obiad i posiedzę na komputerku.
Wszystkim dziewczynom życzę udanego dzionka i powodzenia w starankach.
Ps. Dorotka a jak u Ciebie - równie zimno jak u nas?
Idarnowska - też trzymam kciuki za Ciebie! Mam nadzieję, że też będę mogła niedługo testować, na razie się nie podniecam.
Poza tym, że urósł mi biust i boli strasznie, to nie zauważam żadnych objawów. Może to @, idzie do mnie wielkimi krokami. Okaże się w listopadzie.

Poza tym u nas pogoda do bani. Pochmurno i tylko czekać aż spadnie deszcz. CHłopcy pojechali oglądać konie, a ja mam trochę spokoju w domu, spokojnie ugotuje obiad i posiedzę na komputerku.
Wszystkim dziewczynom życzę udanego dzionka i powodzenia w starankach.
Ps. Dorotka a jak u Ciebie - równie zimno jak u nas?
Podziel się: