reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja juz caly tydzien ale nic nie czuje nie mam zadnych objawów:-( i to mnie martwi. wiem ze to za wczesnie na wielkie zmiany ale czuje sie tak samo jak zawsze przed @. a Ty widzisz jakies zmiany?

reklama
:-(Cześć Dziewczynki!!!
U mnie nic nowego.
Raczej mam wielkiego doła, sama nawet nie wiem dlaczego.
Mężo jeszcze w pracy. Jak wróci, to zrobię sobie gorącą kąpiel i może humorek wróci. Zobaczymy.
Na parterze naszego domu, sąsiad się tłucze bo robi remont generalny. Wczoraj do 1.00 w nocy było go słychać - Szkoci są stuknięci!!!!:wściekła/y:
Nie mam pojęcia o której dziś skończy. CHyba bardzo szybko chce się wprowadzić.

Niech ten październik się już skończy!!!!
Jeszcze dwa miesiące do wyjazdu na święta. Nie mogę się doczekać!

Dziewczyny - życzę Wam fajnego wieczorku i przytulanek przy świeczkach, owocnych staranek i romantycznego nastroju. W końcu mamy wekeend!;-)

Cholera jasna, że też są kobietki, które od razu czują, że są w ciąży!!

e tam,nie przejmuj się eliczku, ja z Szymonkiem tez w ogóle nie czułam ciązy, wręcz przeciwnie, staranka wtedy były od 8 miesięcy bardzo intensywne i ciagle wydawało mi się że jestem w ciąży..a jak w ciąży byłam, to kilka dni wcześniej wysłałam męzula po tampony,będąc na 100% pewna że będzie @ lada moment. Mężulo kupił na zapas-3 opakowania, hihi. śmieję się że teraz tez go wyślę po tampony, to może dzidzia.

No a u mnie podobnie jak u Dorotki, slizik gęsty i biały, a na teście ledwo co,pod światło blada krecha druga..więc jeszcze trzeba czekać do TYCh dni, szyjka nie wiem,ale chyba nisko..ale nie znam się na tym.

A poza tym robiliśmy dzis Szymonkowe urodzinko-imieninki dla rodziny. Fajno było.A teraz relaks. Miego wieczorka Wam wszystkim

Witam ponownie.
Dziewczyny głowa do góry, jeszcze trochę i będziecie testować.
Kasia_2005 a u mnie po południu pojawił się pierwszy śluz rozciągliwy :tak:, więc wkroczyłam w fazę płodną. Od poniedziałku zacznę testy owu :-p.

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Idarnowska - też trzymam kciuki za Ciebie! Mam nadzieję, że też będę mogła niedługo testować, na razie się nie podniecam.
Poza tym, że urósł mi biust i boli strasznie, to nie zauważam żadnych objawów. Może to @, idzie do mnie wielkimi krokami. Okaże się w listopadzie.:cool:
Poza tym u nas pogoda do bani. Pochmurno i tylko czekać aż spadnie deszcz. CHłopcy pojechali oglądać konie, a ja mam trochę spokoju w domu, spokojnie ugotuje obiad i posiedzę na komputerku.

Wszystkim dziewczynom życzę udanego dzionka i powodzenia w starankach.

Ps. Dorotka a jak u Ciebie - równie zimno jak u nas?

Do góry