reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
cześć dziewczyny, witam z rana (oczywiście niewyspana, synkowi chyba wychodza zębale kolejne, bo dał popalić w nocy,uff, no cóż, uroki macierzyństwa.Ale pochmurno,kurczoe 9 godzina a ciemno. A mój synalek już na chodzie. Oooo..musze leciec do kuchni bo niebezpieczeństwo że wyjada kotu jedzonko.. 
Własnie zrobiłam sobie teściorek (owu) czekam na wyniki,ale chyba jeszcze nie ten czas,choć jajniki już są bolesne i ślizik jest.
A jak tam u Was? Miłego dzionka

Własnie zrobiłam sobie teściorek (owu) czekam na wyniki,ale chyba jeszcze nie ten czas,choć jajniki już są bolesne i ślizik jest.
A jak tam u Was? Miłego dzionka
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
hmmmmm co by tu napisać :-):-):-) .
poczekajmy na wyniki bety bo nie chce zapeszać

ale ja już wiem 

poczekajmy na wyniki bety bo nie chce zapeszać

idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
no tescik zrobiony :-)
ale poczekamy .........
ale poczekamy .........
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Oto nadszedł dłuuuuuuuuuuuugo oczekiwany dzień. Po fali klęsk i niepowodzeń idarnowska przełamała złą passę na naszym wątku. 
. Jeszcze raz wielkie GRATULACJE dla ciebie!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na oficjalne potwierdzenie po betce
.

reklama
eliczek24
Fanka BB :)
GRATULACJE IDARNOWSKA !!!!
No Kochana!!! Mam nadzieję, że dobre fluidki spłyną i na resztę dziewczyn!!
Napisz więcej, nie maltretuj nas. A Jak się czujesz? I w ogóle jak świętujecie w domu? Masz już jakieś objawy ciążowe?
A co byś chciała: chłopca czy dziewczynkę?
Jezu jak się cieszę!!! Ja jeszcze niestety muszę jeszcze czekać, jeszcze jeden tydzień - chyba zwariuję!

No Kochana!!! Mam nadzieję, że dobre fluidki spłyną i na resztę dziewczyn!!
Napisz więcej, nie maltretuj nas. A Jak się czujesz? I w ogóle jak świętujecie w domu? Masz już jakieś objawy ciążowe?
A co byś chciała: chłopca czy dziewczynkę?
Jezu jak się cieszę!!! Ja jeszcze niestety muszę jeszcze czekać, jeszcze jeden tydzień - chyba zwariuję!

Podziel się: