reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czesc dziewczyny ale mamy glupia pogode:zawstydzona/y: eliczek24 ja tez czekam na efekty moich dzialan do tej soboty ale tedni sie strasznie ciagna. Dorotko27 , Kasiu co u Was? a u reszty staraczek jak wygladaja staranka?

cześć dziewczyny, witam z rana (oczywiście niewyspana, synkowi chyba wychodza zębale kolejne, bo dał popalić w nocy,uff, no cóż, uroki macierzyństwa.Ale pochmurno,kurczoe 9 godzina a ciemno. A mój synalek już na chodzie. Oooo..musze leciec do kuchni bo niebezpieczeństwo że wyjada kotu jedzonko.. :rofl2:

Własnie zrobiłam sobie teściorek (owu) czekam na wyniki,ale chyba jeszcze nie ten czas,choć jajniki już są bolesne i ślizik jest.
A jak tam u Was? Miłego dzionka

Oto nadszedł dłuuuuuuuuuuuugo oczekiwany dzień. Po fali klęsk i niepowodzeń idarnowska przełamała złą passę na naszym wątku. :tak::-D. Jeszcze raz wielkie GRATULACJE dla ciebie!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na oficjalne potwierdzenie po betce :tak:.

reklama
GRATULACJE IDARNOWSKA !!!!

No Kochana!!! Mam nadzieję, że dobre fluidki spłyną i na resztę dziewczyn!!
Napisz więcej, nie maltretuj nas. A Jak się czujesz? I w ogóle jak świętujecie w domu? Masz już jakieś objawy ciążowe?
A co byś chciała: chłopca czy dziewczynkę?

Jezu jak się cieszę!!! Ja jeszcze niestety muszę jeszcze czekać, jeszcze jeden tydzień - chyba zwariuję!
:rofl2:

Do góry