reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

I co, mały zasnął? U ciebie lada dzień szykuje się owu. Jak wam idą staranka?
Beata, Gosia, Antiope, Buziak, Hausfrau, a was gdzie wywiało?

nie, nie zasnął, mały twardziel,robi "porządki"-ale już wiem dlaczego, przyjaciółka mi podpowiedziala że może ząbki idą i to czwóreczki (choć trójek jeszcze brak) i faktycznie, wypatrzyłam już szpileczkę białą w prawej górnej czwórce.No tak, to wszystko jasne, te niespane nocki. Biedaczek, pewnie boli.No ale mam nadzieje, że będę mieć siłę na wieczorne staranka i jeszcze mężusia zwerbować trzeba, bo oto nastal TEN czas. (prawie dwie mocne kreseczki-wieczorkiem zrobię jeszcze raz, ale wiedzę że taraz było już mocniej niż rano)
A jutro idziemy na szczepienie do lekarza i mierzonko, i ważonko

Własnie dziewczyny, gdzie jesteście?

reklama
:-D CZESC dziewczynki :-)
No, no ale tu sie dzieje- super, super.....

:tak: IDARNOWSKA moje gratulacje!!!!!!!!!!!!! :-D

:no: A u nas coraz gorzej ja zupelnie stracilam glos a Oskar goraczki juz niema ale jest bol gardla i kaszel. Wiec poki co choroba trzyma nas sie mocno.:baffled:

Idarnowska wielkie gratulacje!!! Ale się cieszę, prawie tak jakbym to ja była w ciąży. :-)
U mnie nie dzieje się wiele. No może poza tym, że mam samochód u blacharza i się okazało, że mi skorodowało nadkole i trzeba zapłacić 1200 zł. Trochę mnie to dobiło. Na dodatek zastępczo jeżdżę samochodem znajomego, którego szczerze nieznoszę. :-(

reklama
Do góry