reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny zaliczylam falstart :sad:
W poniedzialek test owu po 20 pozytywny w 19dc. Rano i popoludniu we wtorek juz jasniejszy, wiec bylam pewna , ze pik juz byl.Wtorek i sroda <3 . A dzisiaj bol jajnikow, zrobilam test owu i kreska kontrolna prawie czarna :hmm: nagle ok 19 zaczal zalewac mnie sluz, wychodzi na to ze owu dopiero dzisiaj.maz chory, wiec nie ma szans na przytulanki. I nici w tym cyklu z synusia :sad: albo wyjdzie 3 dziewczynka...A wszystkie znaki na niebie wskazywaly chlopca ... wtorek i sroda ksiezyc w znaku meskim, dzisiaj i jutro tez, kalendarz chinski tez przepowiedzial chlopca.... a tu taki psikus...

Ej ja jak wie doskonale o czym mówisz. U nas co prawda testy pokazywały owu idealnej i idealnie na chłopca wszystko było i co? I wyszło że owu po testach zamiast w 24h owu była grubo ponad 48h później.... Teoretycznie zrobiliśmy chłopca, a praktycznie jest 3cia dziewczynka :)

Ale za Was MOOOOOCNO trzymam kciuki !:) Jak zrobione były pierwsze 2 córy ? U nas na króliki. Bez planowania. Chociaż później jak liczyłam z drugą to wyszło że było w sumie w owu :)

reklama
Ej ja jak wie doskonale o czym mówisz. U nas co prawda testy pokazywały owu idealnej i idealnie na chłopca wszystko było i co? I wyszło że owu po testach zamiast w 24h owu była grubo ponad 48h później.... Teoretycznie zrobiliśmy chłopca, a praktycznie jest 3cia dziewczynka :)

Ale za Was MOOOOOCNO trzymam kciuki !:) Jak zrobione były pierwsze 2 córy ? U nas na króliki. Bez planowania. Chociaż później jak liczyłam z drugą to wyszło że było w sumie w owu :)

Corki byly zaplanowane do co najmniejszego szczegolu przytulanki byly codziennie od skonczenia sie @ przez kolejne 10 dni jak nie wiecej. I odrazu wiedzialam, ze beda dziewczynki. Przy obu zaszlam w ciaze przy 1 cyklu staran. Wiem, ze powinnam sie cieszyc, ale tym razem jest mi cholernie przykro... Maz, dziewczynki wszyscy chca chlopca... pierwszy raz mam nadzieje, ze przyjdzie @ .

Chociaz z drugiej strony wacham sie czy nie poprawic. Bol jajnikow mniejszy niz wczoraj, z prawej strony promieniuje az do nogi a sluz dalej jest.... jak sie ma stosunek przyjmujac, ze owu byla wczoraj do plci?

Ostatnia edycja:
A ja sie zastanawiam czy nasze secy nie byly na chlopca bo tez mi sie owu przesunela[emoji24] i teraz kto wie kto mieszka w moim brzuszku. Jeszcze najmniej 2 miesiace zanim sie dowiem. Puki co umowilam sie n wizyte. Bede wtedy w 7tc

Mamolinka90 skoro! Mąż chce chłopca to nie ma "że boli" podaj mu zajebiscie mocna kawę i poprawiajcie. Powiedz mu w czym rzecz jakie "prawa i zasady są na naszym forum" : ) i jak chce przechylic szalę to niech nie marudzi [emoji846] no

Mamolinka a czy [emoji173] mieliście tez w owu czy skończyliscie przed owu?
Mamolinka90 skoro! Mąż chce chłopca to nie ma "że boli" podaj mu zajebiscie mocna kawę i poprawiajcie. Powiedz mu w czym rzecz jakie "prawa i zasady są na naszym forum" : ) i jak chce przechylic szalę to niech nie marudzi [emoji846] no

Nie wczoraj juz nic nie bylo, ani dzisiaj. Niewiem czy juz wieczorem nie bedzie za pozno chyba odpuszcze i zostaje mi czekac na to co bedzie , albo na kolejny cykl ....

reklama
Do góry