reklama
anija.82
Fanka BB :)
@rena-chan Ja też mialam krwiaka w drugiej ciąży. Skończyło się dobrze, poprostu znikl. Będzie dobrze! Najgorsze ze te stresy trzeba przejsc.
rena-chan
Piszcie mi tak@rena-chan Ja też mialam krwiaka w drugiej ciąży. Skończyło się dobrze, poprostu znikl. Będzie dobrze! Najgorsze ze te stresy trzeba przejsc.![]()
Nie dawał oznak, plamien? Kiedy znikł?
Na mądrych stronach piszą że 90% do 20 tyg znika, oh jak to daleko. W środę będzie równo 8 tyg.
anija.82
Żadnych oznak nie dawał, nic nie plamilam. Wiadomo miałam zakaz dzwigania z naciskiem na podnoszenie starszego syna. Nie pamiętam kiedy go wykryla ginekolog, ale na prenatalnych u innego lekarza gdy zapytałam o krwiaka to powiedział, ze nie wiadomo czy to krwiaka czy coś innego i tyle Zbyl temat i w sumie mnie to uspokoiloPiszcie mi tak
Nie dawał oznak, plamien? Kiedy znikł?
Na mądrych stronach piszą że 90% do 20 tyg znika, oh jak to daleko. W środę będzie równo 8 tyg.
rena-chan
dziewczęta, może aby rozładować ostatnie napięcie na wątku poobalamy lub potwierdzimy ciążowe mity?
Np numer 1 - płeć mozna poznać po zachciankach ciążowych, masz ochotę na słodycze: będzie dziewczynka, na mięcho: facet. Jak z tym u Was?
2. im gorzej się czujesz, mdłości itp będzie ona, czujesz się świetnie będzie chłopak?
3. Wyglądasz gorzej będzie córka bo zabiera Ci urodę.
Jak było u Was?
Np numer 1 - płeć mozna poznać po zachciankach ciążowych, masz ochotę na słodycze: będzie dziewczynka, na mięcho: facet. Jak z tym u Was?
2. im gorzej się czujesz, mdłości itp będzie ona, czujesz się świetnie będzie chłopak?
3. Wyglądasz gorzej będzie córka bo zabiera Ci urodę.
Jak było u Was?
mis0890
Nas parę miesięcy temu zaczepił wesoły, rodowity Kubańczyk. Kiedy spojrzał na brzuszek (opadająca piłeczka) Ż i usłyszał od nas, kto tam siedzi to uparcie twierdził, że mimo wszystko to z pewnością będzie chłopak
śmiał się potem jeszcze bardziej kiedy mu powiedziałem, że byłby wtedy...Kuba
do mitów zaliczam jeszcze wszelkie kalendarze chińskie - u nas bynajmniej się nie sprawdzi(ło)
Miłego środeczka tygodnia
Ostatnia edycja:
rena-chan
kto wie, może jeszcze będziecie zaskoczeni?Nas parę miesięcy temu zaczepił wesoły Kubańczyk i jak spojrzał na brzuszek (opadająca piłeczka) Ż i usłyszał od nas, kto tam siedzi to uparcie twierdził, że mimo wszystko to z pewnością będzie chłopakśmiał się potem jeszcze bardziej kiedy mu powiedziałem, że byłby wtedy...Kuba
do mitów zaliczam jeszcze wszelkie kalendarze chińskie - u nas bynajmniej się nie sprawdzi(ło)
martoosia04
Brak nudności - dwóch chłopców.
Ładnie ponoc wyglądałam - dwaj chłopcy.
Reszta mi nieznana.
Ładnie ponoc wyglądałam - dwaj chłopcy.
Reszta mi nieznana.
reklama
Podziel się: