Moja kuzynka tak miała że kreska słabo widoczna i jest w ciąży. .po cichutku gratuluję.Dziewczyny, nie ma się jeszcze czym ekscytować, ale dzisiaj 11 dpo. Termin @ na piątek.
Coś mnie podkusiło i zrobiłam rano test. Niestety ta kreska wyszła trochę po czasie. Jakies 10 min, za
to jest spokojnie widoczna. Kolejna rzecz, która mnie martwi to bóle podbrzusza. W nocy mnie aż obudziło.
Miała któraś tak?
Jutro powtórka, zobaczymy co z tego będzie.
reklama
B
bibiU
Gość
Powtórz innym testem [emoji7] mi się wydaje że się udało [emoji8]Dziewczyny, nie ma się jeszcze czym ekscytować, ale dzisiaj 11 dpo. Termin @ na piątek.
Coś mnie podkusiło i zrobiłam rano test. Niestety ta kreska wyszła trochę po czasie. Jakies 10 min, za
to jest spokojnie widoczna. Kolejna rzecz, która mnie martwi to bóle podbrzusza. W nocy mnie aż obudziło.
Miała któraś tak?
Jutro powtórka, zobaczymy co z tego będzie.
B
bibiU
Gość
Oby się udało [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji7][emoji7][emoji7]Powtórzę pewnie jeszcze dzisiaj, a jutro innym![]()
martoosia04
Fanka BB :)
Zobacz jakiego ja miałam bladziocha
A jutro kończymy 12tc !
Grabcia123
Jak dla mnie jest okruszek 
martoosia04
Jak dla mnie to też pozytyw. Ale dla pewności idź do apteki po jakiś test z czułością 10 i powtórz jutro z rana.
Ale u Ciebie wyszedł od razu i jakis taki bardziej różowy
No nic, mam zapas testów w domu to sobie poużywam.
Na razie się nie cieszę.
A jesteś po terminie@?ile?
..ja wczoraj też zrobiłam i też miałam taki bladytermin @mialam na wczoraj/dziś..i narazie nie ma
reklama
Grabcia123
Kciuki!!A jesteś po terminie@?ile?
..ja wczoraj też zrobiłam i też miałam taki bladytermin @mialam na wczoraj/dziś..i narazie nie ma
Podziel się: