reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Obyś miała rację. Chciałabym w to wierzyć ale po tych trzech stratach i teraz przez dwa lata nie udanych starań nie wierzę w cuda.
Rozumiem Cię, bo jeśli człowiekowi ciągle coś nie wychodzi, to traci nadzieje. Ale pamiętaj, po burzy zawsze przychodzi słońce i tego się trzymaj
mis0890
Każdy tu ma jakąś swoją prywatną, cichą nadzieję...Dziękuję kochana za wsparcie. Szczerze mówiąc to mam taką cicha nadzieję że teraz miesiączka nie przyjdzie i będę miała wielka niespodziankę na rocznice ślubu. W końcu nadzieja umiera ostatnia.
radosnych i pełnych takich nadziei Świąt Wam wszystkim życzy
jedyny na bb facet, co na szczęście swoje i Wasze - szczerze, z całego serca liczy!
rena-chan
Część, dawno mnie tu ni było, pewnie mnie nie pamiętacie
Przed wszystkim radosnych Świąt moi drodzy
Może najpierw się pochwalę, że czekam na wymarzoną córeczkę, udało się
Trochę już dała mi w kość, al mam nadzieję teraz już będzie tylko dobrze
Ni pisałam z dwóch powodów, raz przy synku nie mam czasu odpalić laptopa a jak on śpi ja też wykorzystuje od razu ten czas na sen a dwa miałam trochę ciążowych zmartwień i nie chciałam Wam psuć atmosfery
Najpierw były dwa krwiaki pod kosmówkowe, potem fałszywie dodatnia cytomegalia, trafiłam do szpitala zakaźnego, 3 tygodnie płaczu, naszczęście wykluczono to paskudztwo, pierwsze prenatalne i pappa było ok, a na połówkowym za duży NF nie mylić z NT przy pappa, robiliśmy echo serca, badanie genetyczne, wyszło dobrze, NF jest już w normie. Mam nadzieję, że już do końca ciąży będzie dobrze
Termin mam na 31 lipca, dodam, że ja z mężem i synkiem też jesteśmy z lipca, mam nadzieję, że córcia tż postanowi być lipcowa
Ściskam wszystkim
Przed wszystkim radosnych Świąt moi drodzy
Może najpierw się pochwalę, że czekam na wymarzoną córeczkę, udało się
Trochę już dała mi w kość, al mam nadzieję teraz już będzie tylko dobrze
Ni pisałam z dwóch powodów, raz przy synku nie mam czasu odpalić laptopa a jak on śpi ja też wykorzystuje od razu ten czas na sen a dwa miałam trochę ciążowych zmartwień i nie chciałam Wam psuć atmosfery
Najpierw były dwa krwiaki pod kosmówkowe, potem fałszywie dodatnia cytomegalia, trafiłam do szpitala zakaźnego, 3 tygodnie płaczu, naszczęście wykluczono to paskudztwo, pierwsze prenatalne i pappa było ok, a na połówkowym za duży NF nie mylić z NT przy pappa, robiliśmy echo serca, badanie genetyczne, wyszło dobrze, NF jest już w normie. Mam nadzieję, że już do końca ciąży będzie dobrze
Termin mam na 31 lipca, dodam, że ja z mężem i synkiem też jesteśmy z lipca, mam nadzieję, że córcia tż postanowi być lipcowa
Ściskam wszystkim
Ostatnia edycja:
rena-chan
Widzę, Martoosia również szczęśliwa, gratuluje kochana i ciszę się, że mam jak Ty
Na razie nie mogę w to uwierzyć a wiem od ponad miesiąca i potwierdziło się to u 3 lekarzy, dziś mam 25+3 dni
A co tam u dziewczyn, które zaciążyły mniej wiecej w naszym czasie?
Bell81, biedronki i grabci
Przepraszam Was, że tyle czasu si ni odzywałam, ale nie chciałam Wam marudzić, ściskam
Na razie nie mogę w to uwierzyć a wiem od ponad miesiąca i potwierdziło się to u 3 lekarzy, dziś mam 25+3 dni
Przepraszam Was, że tyle czasu si ni odzywałam, ale nie chciałam Wam marudzić, ściskam
młoda1994
Gratulacje. Życzę Ci aby ciaza już do końca przebiegła bez problemowo i już za kilka tygodni przytulisz swoje maleństwo. Również życzę Ci wesołych spokojnych świąt Wielkiej nocy dużo radości miłości kasy A przede wszystkim zdrówka bo to jest najważniejsze.
rena-chan
Dziękuję ślicznie i wzajmnieGratulacje. Życzę Ci aby ciaza już do końca przebiegła bez problemowo i już za kilka tygodni przytulisz swoje maleństwo. Również życzę Ci wesołych spokojnych świąt Wielkiej nocy dużo radości miłości kasy A przede wszystkim zdrówka bo to jest najważniejsze.
martoosia04
Widzę, Martoosia również szczęśliwa, gratuluje kochana i ciszę się, że mam jak Ty
Wszystkie szczęśliwie czekają na córeczki [emoji178][emoji178]
Ciesze się, ze i u ciebie malutka księżniczka [emoji178] gratulacje! Rośnijcie już zdrowo i bez stresu. Swoje musiałaś biedna wycierpieć.
reklama
Grabcia123
Witaj ogromnie gratuluję corciWidzę, Martoosia również szczęśliwa, gratuluje kochana i ciszę się, że mam jak Ty
U nas porządku
Podziel się: