reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzień dobry z rana :tak::-D:tak:

kasia_2005, trzymaj sie dzielnie i nie daj sie tym przeciwnościa, a "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień" :laugh2: a jakby co, to my tu zawsze jesteśmy i wesprzemy :tak:

k_asia, ciebie też wspieram mocno, i może jeszcze coś z tego będzie w tym cyklu?

a pozostałym staraczkom/planowaczkom miłego dnia i również sukcesu II kreseczek :tak::-D:tak:

pozdrawiam :rofl2:

reklama
K_asiu przykro mi skarbie.
Kasiu_2005 życzę ci żeby kłopoty jak najszybciej cię opóściły.
Beatko, Jarzębinko, Eliczku wszystkie was i pozostałe nie wymienione kobietki pozdrawiam

@ na calego nawet mi sie chec pisac :-(

K_asiu, tak mi przykro skarbie. Trzymałam te kciuki za Ciebie i liczyłam, że może się chociaż Tobie uda.
Może w nastęonym cyklu nam obu się poszczęści i na święta pochwalimy sie fasolkami. Buziam Cię i głowa do góry!
Kasia 2005 - mam nadzieję, że Twoje kłopoty wkrótce się skończą. Dobrze, że nie zaginełaś nam..

Reszcie dziewczyn życzę udanego wieczorka.

czesc dziewczyny co tam u Was słychac? dawno tu nie zagladałam. Dorotko27 co u Ciebie skarbie? a Eliczek24 jak tam staranka? ja ogolnie czuje sie dobrze jutro jade na usg zaczynam 9 tydzien ciazy nawet dobrze ze tak przelecialo bo pierwsze tygodnie ciagle mnie mdliło a teraz nawet spoko. pozdrawiam Was dziewczynki wszystkie i zycze powodzonka wszystkim. buziaczki papa

Gizia!! Zaglądaj do nas częściej słońce! Coś się opuszczasz...:tak:
Poza tym u nas jak na razie ciągle czekamy na wysyp fasolkowy. Teraz obstawiamy, okres świąteczny.
Trzymaj się słońce, pogłaskaj swój skarbek od ciotki i pisz częściej jak się czujesz.

Pozdrawiam resztę dziewczyn - Gdzie jesteście?!;-)

Witajcie Staraczki...
K_asiu smutno mi, że sie nie udało...
ja też czekam na @, bo raczej na fasolkę albo groszek nie ma szans w tym miesiącu...
tak mnie już obsyfiło, jak nigdy wcześniej, do tego jestem okropna zrzęda i bardzo upierdliwa... szybko sie wkurzam i wszystko mnie wnerwia..., jednym słowem objawy typowe na menopauzę, a ja tu jeszcze myslę o powiększeniu rodziny :no:...
Eliczek, K_asiu i wszystkie inne listopadowe Jednokreskówki... zazdroszczę Wam tego, że jeśli wcześniej ode mnie macie @, wcześniej bęzie owulacja i wcześniej upragnione 2 kreseczki....
POZDRAWIAM!

Dziewczynki a oto fluidki dla was :-):-):-):-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

okes spóźnia sie już 5 dzien, temperatura 19 dni podwyższona na 37,1....... ciągle teraz mogłabym spac i dwa testy pozytywne :-):-):-):-):-)

reklama
łapię pierwsza...cap cap cap...

Idarnowska, OGROMNE OGROMNE GRATULACJE :-)))
Śpij sobie do woli, odpoczywaj,a fasoleczka niech sobie rośnie.

Wiecie co...my tu się dopominamy podwyższonej temperatury powyżej 37 kresek, jak facet ma 37 stopni to już trzeba straż ogniową wzywać!!!
No własnie tak jest u mnie,dwoje dziedzi w domu..AKURAT KURCZE W NAJWAŻNIEJSZE DNI!! Czyli kolejny cykl do bani.Ech...
A poza tym, miłego dzionka Wam życzę

Do góry