reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
:-DCzesc laseczki:-)

;-)Eliczku trzymam kciuki za staranka.

:happy2:K_asia dopiero testuje po Swietach- wiec luzik.

Moje staranka jeszcze zawieszone :baffled: na pol roku, laski ale ten czas szybko leci. Mojego meza niema juz 3 miesiace- jeszcze 6 i bedziemy razem...... hihihi......:tak::tak::tak:

hej dziewuszki no ja jakos po swietach bede robic tescik
teraz jestem na etapie wymyslania prezentow swiatecznych kurcze nie mam zadnych pomyslow:baffled::no::wściekła/y::szok::nerd::cool::cool2::shocked2:
Beatka- a Ty jak spedzasz swieta ? z rodzicami?? chyba jest CI bardzi ciezko co bidulko??

Eliczek powodzenia - owocnych starań życzę...
Beatka to dzielna dziewczyna. Szczerze powiem że podziwiam Cię Beatko. Zuch dziewczyna z ciebie...

Wiec K_asiu w Wigilie ide do rodzicow, w pierwszy dzien Swiat jak tesciowa nas zaprosi to do niej, a w drugi dzien ide do mamy albo ona do mnie.Sylewster w domu, maz ma do mnie na skypa dzwonic, wiec zrobie sie na laseczke..... hihi...... Ja juz mam prawie prezenty zrobione, jeszcze tylko kupie elementarz dla synka i słodycze i jakies spodnie, a dla meża ksiażke o lekach- i spoko. Dla rodzicow, siostry, chrzesniaczki i szwagra juz prezenty są.

Artemida, dzieki- jest cieżko, ale czas szybko leci i zanim sie obejze bedzie czerwiec.

Laseczki trzymam mocno kciuki za Wasze fasolki.

jeju,dziewczyny,Wy juz teraz macie prezenty?Ja jeszcze sie nie zabralam za nie.
Beatko, 3 miesiące minęło? Rany to niemożliwe..ale ten czas leci

No jeżeli chodzi o testowanko, to u mnie 16grudnia,czyli przed świętami..ale coś mi się widzi, że dopiero w Nowym Roczku mam szanse na cokowlwiek.Choróbsko moje popsulo wszelakie nadzieje :(

no nadzieja zawsze jest,w każdym razie wszystko ku temu,aby nawet i przy chorobie jakos zafasolkowało.Dobranoc dziewuszki

witam was na początku tygodnia i życzę udanego tygodnia!!!

a pogoda nie nastraja do działania, a tu tyle do zrobienia

dzisiaj kupiłam prezent na mikołaja dla syna, co do gwiazdki, to będzie skromny prezent, bo na całe święta wyjeżdzamy i u dziadków go obdarują, więc Mikołaj będzie bogaty, a dla reszty rodzinki prezenty są wymyślone, teraz tylko trzeba zrealizować zakupy, ale chyba dopiero po 17.12 bo będzie dodatkowy grosz z pracy, bo tak z wypłaty to troszkę ciężko

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

i życzę sukcesu II kresek

reklama
Do góry