reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sie Dziewczyny, dawno, dawno nie pisalam, ale wracam z wiescia, jestem w 8tc
dzisiaj potwierdzone u lekarza, serduszko bije, 180/min, przyrosty bety bardzo wysokie ponad 370% pierwszy, jestem bardzo szczesliwa, ze wreszcie sie udalo :)

chetnie przyjme rozowe fluidki ;)
choc przyznam sie, ze nie ma w tym momencie to takiego znaczenia :)
po prenatalnych dam znac jaka plec o ile da sie podejrzec ;)

buziole!
68823478_711322369290778_1349544789590147072_n.jpg

reklama
Witam sie Dziewczyny, dawno, dawno nie pisalam, ale wracam z wiescia, jestem w 8tc
dzisiaj potwierdzone u lekarza, serduszko bije, 180/min, przyrosty bety bardzo wysokie ponad 370% pierwszy, jestem bardzo szczesliwa, ze wreszcie sie udalo :)

buziole!Zobacz załącznik 1013503
Gratuluję :) ślę fluidy i pozytywnie zazdroszczę. Też marzę o ciąży. Po prostu o ciąży :)

Załączniki

• 20190808_173154.jpeg
    20190808_173154.jpeg
    32,5 KB · Wyświetleń: 287
Ostatnia edycja:

Gratulacje kochana, róż dla Ciebie[emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji3531][emoji254][emoji3531][emoji254][emoji3531]

Cudownie[emoji8]

jak się czujesz?

Co u Was, jak Hania i chłopcy?

Gratulacje[emoji4] Ja głęboko wierzę że marzenia się spełniają.
Choć tak jak piszesz po długich staraniach najważniejsze że jest zdrowa ciąża,że serduszko bije. I nawet cieszą ciążowe dolegliwości bo wtedy czujesz ze rośnie w tobie życie.
Dziś ze łzami w oczach czytam twoją radosną wiadomość i wspominam swoje początki... A w ramionach tulę moja 3 tygodniową gwiazdeczkę
@leeleeth łap-to dla Ciebie.[emoji175][emoji175][emoji175]Zobacz załącznik 1013508
Śliczna gwiazdeczka , moja skończyła 8 miesięcy.

Gratulacje[emoji4] Ja głęboko wierzę że marzenia się spełniają.
Choć tak jak piszesz po długich staraniach najważniejsze że jest zdrowa ciąża,że serduszko bije. I nawet cieszą ciążowe dolegliwości bo wtedy czujesz ze rośnie w tobie życie.
Dziś ze łzami w oczach czytam twoją radosną wiadomość i wspominam swoje początki... A w ramionach tulę moja 3 tygodniową gwiazdeczkę
@leeleeth łap-to dla Ciebie.[emoji175][emoji175][emoji175]Zobacz załącznik 1013508

Cudna jest :) absolutnie idealna, lapie roz calymi garsciami!!!
tak, po dwoch latach staran wielu placzach i zalaman, w cyklu w ktorym nie mialam juz zludzen i mialam umawiac ivf, stal sie idealny cud!!
owu przyszla szybciej, wiec mam 1,5/1 dzien odstepu, idealnie wiem kiedy jak bym sie uparla na godziny moge rozpisac kiedy co, dzien po owu monit, potwierdzajacy owu i dwa pekniete jajka ;)
liczylam na blizniaczki :) hahaha ale nie ma tak dobrze ;)

Gratulacje kochana, róż dla Ciebie[emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji178][emoji254][emoji3531][emoji254][emoji3531][emoji254][emoji3531]

Cudownie[emoji8]

jak się czujesz?

Co u Was, jak Hania i chłopcy?

Chwytam i zabieram dla siebie ile sie tylko da :)
czuje sie zle, mam straszliwe mdlosci, zupelnie bez sil jestem nic jesc nie moge ani pic, bo zaraz wymioty, i sennosc mam taka, ze nie ogarniam, poza tym wszystko ok :)

Hania w terapii niestety nie ma spektakularnych osiagniec, idziemy krok do przodu trzy do tylu, ale robimy co mozemy ;)
chloapki zdrowi i strasznie dokazuja, zaczeli przedszkole wiec troszke spokojniej w domku, Mocno mysle nad tym czy najmlodszego dac do zlobka bo zal mi jak go targam po zajeciach z Hanka :)

wszystkim starajacym udanych staran, testujacym tlustych kreseczek, a brzuszkowym spokojnych miesiecy i lekkich porodow.

Ile juz mamy Mamus rozpakowanych na forum?

Cudna jest :) absolutnie idealna, lapie roz calymi garsciami!!!
tak, po dwoch latach staran wielu placzach i zalaman, w cyklu w ktorym nie mialam juz zludzen i mialam umawiac ivf, stal sie idealny cud!!
owu przyszla szybciej, wiec mam 1,5/1 dzien odstepu, idealnie wiem kiedy jak bym sie uparla na godziny moge rozpisac kiedy co, dzien po owu monit, potwierdzajacy owu i dwa pekniete jajka ;)
liczylam na blizniaczki :) hahaha ale nie ma tak dobrze ;)

Chwytam i zabieram dla siebie ile sie tylko da :)
czuje sie zle, mam straszliwe mdlosci, zupelnie bez sil jestem nic jesc nie moge ani pic, bo zaraz wymioty, i sennosc mam taka, ze nie ogarniam, poza tym wszystko ok :)

Hania w terapii niestety nie ma spektakularnych osiagniec, idziemy krok do przodu trzy do tylu, ale robimy co mozemy ;)
chloapki zdrowi i strasznie dokazuja, zaczeli przedszkole wiec troszke spokojniej w domku, Mocno mysle nad tym czy najmlodszego dac do zlobka bo zal mi jak go targam po zajeciach z Hanka :)

wszystkim starajacym udanych staran, testujacym tlustych kreseczek, a brzuszkowym spokojnych miesiecy i lekkich porodow.

Ile juz mamy Mamus rozpakowanych na forum?
Leeleeth a na jaką terapię jeździsz z córeczką?

reklama
Do góry