reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
LASECZKI ja wiem ze to urządzenie BABY COMP jest mega drogie i zgadzam sie z wami w 100% ....ale po dluższym przemysleniu sadze ze i tak sie oplaca....chociazby dlatego ze nie trzeba stosowac zadnej antykoncepcji ktora kosztuje...no a jak sie starasz o baby nie musisz kupowac testow owulacyjnych....zreszta bardzo duze zastosowanie ma takie urządzenie....a tak serio serio to ja chce miec malą księzniczke i wierze ze to urządzenie w tym mi pomoze....wiecie wyznaczanie dni przed owulacją. czytalam ze mozna je kupic na raty......SZKODA ZE TO TAKIE DROGIE...:-(

Mi też się bardzo podoba to urządzenie Lady-Comp (Baby-Comp) i gdybym byla bogata :-);-):-D to bym sobie to kupiła... Poszperałam trochę w internecie i z tego co znalazlam to nie kupi się raczej taniej niż 1200zł (ale to nie w Polsce: Niemcy Usa), dla mnie to i tak drogo.

Dziś mam jakiś dziwny śluz, taki troszkę zabarwiony krwią? Do nastepnej @ jeszcze trochę czasu zostało... A może to zagnieżdżenie zarodka? Im bliżej terminu nastepnej @ tym badziej chyba świruję...

Cześć Kochane Dziewczyny!!!!
Ja chyba już dziś się z Wami pożegnam. W poniedziałek wylatujemy na święta a jeszcze nic nie gotowe. Pakowanie, prasowanie w lesie...:-(
Poza tym Barto ostatni raz idzie dziś do przedszkola, G ostatni dzień w pracy, więc nie będzie kiedy posiedzieć spokojnie przy komputerku i popisać. Będę Was w miarę możliwości podczytywać i jak tylko zatestuje to napiszę (jeśli w ogóle będzie czym się chwalić!).

Wszystkim Wam życzę:
Pięknych Świąt Bożego Narodzenia,
Fasolkowych prezentów pod Choinkę,
spełnienia marzeń i grzecznych dzieci :-D!
No, może nie muszą być cały czas grzeczne, ale niech będą zdrowe jak rybki!!:-D;-)
Żeby przyszły Nowy Rok 2008 przyniósł Wam wszystkim dużo szczęścia, uśmiechu i radości!!!
Naszym ciężarówkom życzę pomyślnego rozwiązania, tym które jeszcze mają sporo czekania na swoją dzidzię, spokojnej ciąży.
Ale wszystkim staraczkom życzę ZAFASOLKOWANIA bez wyjątku!!!!

Nie będę Was wszystkich wymieniać z imienia, naprawdę Wam wszystkim życzę tego i jeszcze więcej z całego serducha!!!!

ange208.gif
natale30.gif

25.gif

Co tu się dzieje?! Dziewczyny, gdzie jesteście?!
Ja już tylko na koniec się pożegnać chciałam, przed odlotem. Następnym razem odezwę się od rodziców z Kraju.
Trzymajcie sę cieplutko i mam nadzieję, że jak tu zaglądne, to będzie niebiesko od pozytywnych testów!!
Buziaki i trzymajcie się!!
K_asiu!!! Kiedy, będziesz testować? Trzymam kciuki mocno zaciśnięte!!

reklama
Do góry