princess_88
Fanka BB :)
Ja miałam na odwrótJa jak zaszłam w pierwszą ciąże to chciałam żeby to były bliźniaki. W drugiej tez tak chciałam, no może trochę mniejale teraz tylko pojedyncza ciąża mi się marzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja miałam na odwrótJa jak zaszłam w pierwszą ciąże to chciałam żeby to były bliźniaki. W drugiej tez tak chciałam, no może trochę mniejale teraz tylko pojedyncza ciąża mi się marzy.
Zdecydowanie nie@milla1982 @Megi_Meg czyli jednak nie mam zwidów. Zobaczymy co będzie jutro. Bo jak na razie ledwo widoczna kreska. Być może beznadziejny test.
Jest kreseczka!@milla1982 @Megi_Meg czyli jednak nie mam zwidów. Zobaczymy co będzie jutro. Bo jak na razie ledwo widoczna kreska. Być może beznadziejny test.
Hej
Dawno mnie tu nie było przepraszam ale duzo sir działo ale wracam do was podczytywac co u was i wspierać![]()
@mis0890
@martoosia04
@belle81 może mnie jeszcze pamiętacieco u was??? @mis0890 Trzymam kciuki
![]()
Witaj ponownieHej
Dawno mnie tu nie było przepraszam ale duzo sir działo ale wracam do was podczytywac co u was i wspierać![]()
@mis0890
@martoosia04
![]()
Niby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stresJest kreseczka!![]()
To akurat normalne, bo z porannego moczu test wychodzi najwyraźniej! Trzymam kciuki za fasolkęNiby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stres
Też pamiętam z doczytywaniaHej
@mis0890
@martoosia04
![]()
Dobrze, że kwestia metrażu nigdy nie była dla Nas priorytetem bo nie wiem czy na kota mogłabym sobie wtedy pozwolić@Grabcia123 - hej jak się masz ? Jak Twoi chłopcy ?
@princess_88 - powiem szczerze, że troje może i mogłabym mieć, ale wiem że nie będę miała. Raz, że mamy mieszkanie 80m z hakiem i na takim metrażu będzie ciasno, nawet nie z małymi dziećmi ale z dorastającymi. Co prawda jeden pokój stoi pusty, ale jest to poddasze i 2 łóżka nie wejdą, a ja napewno nie zrezygnuje z mojego królestwa które nazywa się „sypialnia”. Teraz też jesteśmy na takim etapie życia, że wolimy dzieciom zapewnić odpowiedni start, niż zawracać sobie głowę kupnem nowego większego mieszkania. Także u nas na liczbę dzieci wpływają również inne czynniki.
Dlatego po ostatnich cieniach nie chcę sobie tego stresu fundować, do dziś mi się śni moment pojawienia się drugiej kreseczki 07.11 i te wyniki.z krwi ehhhhNiby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stres