reklama
mis0890
Fanka BB :)
Odpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściachA jak u Was? Żona dobrze się czuje ? Kiedy macie USG genetyczne ?
milla01
Wyslalam nawet mms z niebieskimi fluidami. Oddałam Ci połowę,druga przekazuję mojej kochanej @Megi_MegOdpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściachdo wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia
dobrej nocy wszystkim
milla01
A wiesz,tak się teraz zastanawiam,idziemy identycznie,tylko ja miałam.chyba pozniej owulację i szybciej wyznaczył mi @...hmm11, w niedziele powinnam dostać @, jeśli chodzi o miesiączki - aplikacja nigdy się nie myli. Mam serdecznie dość tego cyklu, nie wspomnę o samopoczuciu.
Minnie.94
Początkująca w BB
Ja też wysyłam. Całe morze "clear blue"Odpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściachdo wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia
dobrej nocy wszystkim
Najważniejsze, że żona czuje się dobrze - ciekawe czy będzie tak też po 6 lutym..
martoosia04
Ten Pink ma napisane "super czuły - wykrywa ciążę 6 dni wcześniej". Ale nie dam się skusić [emoji23]
Mojej nie wykrył także czekałabym spokojnie do dnia spodziewanej miesiączki bądź nawet zrobiłabym dzień później.
martoosia04
Misiek życzę ci samego błękitu! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Grabcia123
Wysyłam mój podwójny błękit <3Odpukać- czuje się dobrze. Werdykt na prenatalnych już 6 lutego, a więc już dziś wysyłajcie smsy o niebieskich treściachdo wygrania kolejna spełniona osoba na tym forum - stawka wysoka i niezmiernie trudna jak przeczuwam do osiągnięcia
dobrej nocy wszystkim
Ej czemu myślę że cykl bezowulacyjny??? Jakoś mnie wykres nie przekonuje że owu była...
Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac
Załączniki
milla01
Grabcia, a Ty się starasz o kolejnego maluszka?Wysyłam mój podwójny błękit <3
Ej czemu myślę że cykl bezowulacyjny??? Jakoś mnie wykres nie przekonuje że owu była...
Powiem wam coś smutnego ale tak mi ciężko;( znajoma walczyła o córcie ma 3 synów 3 cc za nią zaryzykowała udało się dziś miała mieć 4 cc...we wtorek pojechała na ip bo nie czuła ruchów...córcia już nie żyła;( dziś byłam na pogrzebie...Nie mogę się pozbierac
reklama
Grabcia123
Nie...ale też nie uważamy..wróciłam do obserwacji cyklu przez plamienie pomiędzy miesiączkami...Ale też tak dla siebieGrabcia, a Ty się starasz o kolejnego maluszka?
Podziel się: