reklama
PragneSyna
Zaangażowana w BB
Daj potem znać co powiedziała. Test masz z firmy Domowe labolatorium z apteki? Bo wygląda na taki jak mójJa dzisiaj miałam taką piękną ale zobaczymy co powie gin na usg za 3hZobacz załącznik 1083510
Mimi94
Fanka BB :)
TakDaj potem znać co powiedziała. Test masz z firmy Domowe labolatorium z apteki? Bo wygląda na taki jak mój
młoda1994
Ja miałam.Dziewczyny miała któraś z Was robione AMH ?
Megi_Meg
Ja miałam.
Ja waśnie zrobiłam, zakres mam 0,80 - 8,18, a mi wyszło 5,10, już zdążyłam wyczytać, że mam za wysokie i nie wiem jak to, mam interpretować, a wizytę mam dopiero za tydzień. Pozostałe hormony na moje oko wyglądają ok.
młoda1994
To powiem Ci ze dziwne normy choć ja miałam robione AMH w Niemczech. I normy od 1-6 a ja mam około 2 więc endo i gin powiedzieli że wynik super jak na wiek 25 lat. A z tego co wiem to powyżej 6 wynik świadczy o PCOS ale nie jestem pewna na 100% choć moim zdaniem 5.10 też jest za wysokie choć nie wiem ile masz lat bo przy normach powinny być jeszcze skale wiekowe.Ja waśnie zrobiłam, zakres mam 0,80 - 8,18, a mi wyszło 5,10, już zdążyłam wyczytać, że mam za wysokie i nie wiem jak to, mam interpretować, a wizytę mam dopiero za tydzień. Pozostałe hormony na moje oko wyglądają ok.
Megi_Meg
To powiem Ci ze dziwne normy choć ja miałam robione AMH w Niemczech. I normy od 1-6 a ja mam około 2 więc endo i gin powiedzieli że wynik super jak na wiek 25 lat. A z tego co wiem to powyżej 6 wynik świadczy o PCOS ale nie jestem pewna na 100% choć moim zdaniem 5.10 też jest za wysokie choć nie wiem ile masz lat bo przy normach powinny być jeszcze skale wiekowe.
To jest zakres dla wieku 30-34 lata, czyli mój przedział, ale mimo to wyczytałam, że jest ono za wysokie. Prawidłowe AMH nie powinno przekraczać 3. Dlatego trochę zgłupiałam, bo niby mieszczę się w zakresie, a mimo to piszą, że jest wysokie. Pytałam dziewczyn na innym wątku i też twierdzą, że jest wysokie. Nic, pozostaje mi czekać do wizyty.
młoda1994
No bo ja też twierdzę że ten wynik jest wysoki. Ale ja nie jestem lekarzem więc nie będę oceniać sytuacji. Daj znać jak będziesz po wizycie co lekarz powiedział na to AMHTo jest zakres dla wieku 30-34 lata, czyli mój przedział, ale mimo to wyczytałam, że jest ono za wysokie. Prawidłowe AMH nie powinno przekraczać 3. Dlatego trochę zgłupiałam, bo niby mieszczę się w zakresie, a mimo to piszą, że jest wysokie. Pytałam dziewczyn na innym wątku i też twierdzą, że jest wysokie. Nic, pozostaje mi czekać do wizyty.
PragneSyna
Zaangażowana w BB
reklama
Megi_Meg
Przed chwilą robione testy owu. Cztery fotki bo na każdej inaczej widać[emoji85]
Zdjęcia dość kiepskie ale mimo to, według mnie ciemnieją. Starania proponuje jutro wieczorem lub w nocy. Na pewno nie dziś.
Podziel się: