reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczynki

:tak:K_asiu teraz uwazaj na siebie i malenstwo.:-D
:-DMedio cos Ci sie pomylilo Dorotka jest z marca i ma prawie 28 lat, ja jestem z lutego i mam 30 lat.:-D:-D:-D

reklama
Dorota27 w Anglii i Irlandii jest taki sam czas - godzina do tylu w stosunku do czasu w Polsce.Jaka jest strefa czasowa na Wyspach, nie wiem:baffled: Sorki za pomylke z nickami.
K_asia to swietnie, ze sie udalo! Ja tez przy pierwszej ciazy bylam w szoku, cieszylam sie i balam jednoczesnie.Teraz zapewne -choc staramy sie o drugie dziecko- bedzie tak samo.Zycze Ci teraz duzo spokoju i zdrowka! Pozdrawiam.:happy2::-):happy2:.

Milego wieczoru!
P.S.Juz nie moge doczekac sie jak pojade do Polski, stesknilam sie troche! Jedziemy z synkiem na 21dni!

Czwsc Kochane! Oj widzę, że sporo się dzieje... Starających sie mamuś przybywa to i zaraz Fasolek bedzie pełno.

Może zrobimy sobie liste kto kiedy testuje?

Jeśli o mnie chodzi to będę testować 23 stycznia :szok:
Medio a kiedy jedziesz? Rozumiem doskonale twoją radość :tak:
Miłego wieczorka laseczki :-)

No teraz to w kolejności wysypu fasolek jest chyba Dorotka.. :))
No ja sobie raczej poczekam..pewnie będę ostatnia..bo mój wykresik to świruje na maksa i ja juz tez

Witam! Jade do polski za ok 3 tyg.:tak:Wczoraj byl u nas wielki dzien, bo mojemu synkowi wypadl pierwszy mleczny zabek:cool:.W nocy byla wrozka i zostawila mu list i pieniazka za odwage.:tak::tak::tak:
Zastanawia mnie po ilu probach trzeba by sie wybrac do lekarza jak sie nie zaciazy? Wiem, ze mowi sie o roku, ale jak w praktyce???Ja nigdy nie mialam badanego poziomu hormonow:no: nie wiem czy zalecane jest takie badanie, bo zaden gin nigdy mi tego nie proponowal. Nigdy tez nie stosowalam zadnych srodkow antykoncepcyjnych.
Spotkalam sie w internecie z takim zaleceniem lekarza ginekologa, ktory twierdzi, ze jak sie chce miec dziewczynke to nalezy wspolzyc 2 dni przed lub po owulacji. Przed to rozumiem, ale po? No bo jak jajo juz nie zyje, a jak nauka zbadala to zyje 24-12 godz. to jak mozna zaciazyc? :confused:Wie moze ktoras z was cos na ten temat? Pozdrawiam was laseczki.:-):-):-)

reklama
witam się z Wami serdecznie po dłuższej nieobecności i pozdrawiam :tak::-D

ale od poczatku tego roku mam pod górkę - najpierw problem z nerkami, ciągle jestem w fazie badań, potem mąż sie rozłożył a teraz dziecko siedzi w domu z zapaleniem oskrzeli, więc cały styczeń ( a dopiero wsumie połowa) siedzę u lekarzy, a po drodze jeszcze kontrolna wizyta u gina,larybgolog z Kacprem, a na koniec stycznie jeszcze stomatolog :no: niech będzie już luty.

WITAM SERDECZNIE NOWE KOLEŻANKI, i życzę sukcesu II kreseczek :tak::-D:tak::-D

K_asia, GRATULACJE,mile spędzonych tych chwil z maleństwem pod serduszkiem

a ponieważ miałam jakieś zakażenie, po 4 lutego będę znała nowe wyniki i wtedy gin powie,czy moje staranka będę mogła rozpocząć według moich planów w kwietniu, czy trzeba będzie zastosować jakieś leczenie i odłożyć marzenia o drugiej dzidzi, ale mam nadzieję,że wszystko będzie OK, kwas foliowy już zakupiłam :tak:

a do tego doszły problemy z internetem, i tak długo mnie nie było, ale mam nadzieje,że to już koniec z tak długą nieobecnością,bo od poniedziałku, mam mieć w końcu internet w domku, więc będę na bierząco :happy2:

życzę miłego dnia
i owocnych nocnych staranek
pozdrawiam:cool2:

Do góry