reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki

Dorotko ty po nocach widzę dalej buszujesz....hihihi..... jesteś kobita nie do zdarcia.

Kasiu trzymam kciuki za dzisiejszą betkę, ja wiem że i tak jesteś w ciąży.

Miłego dnia

reklama
Beatko no musiałam ci udowodnić, ze nie idę spać z kurami hihi
Kasia jutro wszystko będziemy wiedzieć na 100 %. Zapraszam na październikowe mamy hihi
Laseczki miłego dnia wam życzę

Medio szkoda, że tempka spadła. Super laska z ciebie :tak: Tantum Rosa mam ,ale nie można go stosować w ciąży. Użyłam Clotrimazol
K_asia jak się czujesz? A Eliczek? Gdzieście się pochowały mamuśki :szok::-D
Kasia_2005 musi być ciąża. Nie ma innej opcji :laugh2:
Beatko gdzie jesteś hihi :-p
No mi dzisiaj szanowny pan doktor chyba zrobił test ciążowy żeby się upewnić, że nie mam urojonej :crazy: i powiedziała, ze mam przyjść na pobranie krwi za ... 4 tygodnie :szok:

czesc dziewczynki dawno mnie tu nie było i widze ze same dobre wiesci tu sa tyle fasolek moje gratulacje dziewczyny wszystkim zycze szczesliwych 9 miesiecy. Eliczek24 co tam u Ciebie? widze ze jednak sie udało:tak: a u Dorotki27 co nowego słychac Ty szczesciaro?:tak: pozdrawiam wszystkich. ja sobie odpoczywam bo to juz 17 tydzien mi mija widziałam ju dzidzie na usg super uczucie i radosc. jeszcze raz gratulacje dla Was

Dorotko jestem

Dziś miałam urwanie głowy sprzątałam w domu, potem u mamy, zrobiłam duże zakupy, potem biegiem po synka, spacer, judo i o 17-50 zjećhałam na bazę.....hihihi......

o 21 będe już tylko dla Ciebie....hihihihi....

Kasia czekamy na twoja betke
moja piatkowa piekna 1570 ! wiec ciaza naukowo potwierdzona :tak:;-):happy:

Kasiu,ale Ci zazdroszczę takiej pięknej betki..
ja mam dziwne obawy..no ale ćcccc..
Dziś też robiłam test z allegro, i nawet najmniejszego ciania drugiego, więc trochę to dziwne..nie wiem co myśleć.
Jutro beta odbiór po 14:30 i będę musiała tam pojechać,bo nie dadzą przez telefon.

I ciągle biegam do wc,nie na siusiu,ale mam wrażenie że mnie zalewa,mokro bardzo..a tu cisza, no i jak za dużo łaże jak dziś,to ból brzucha i podbrzusza..
No ale tyle tego,jutro się wyjaśni

reklama
Gizia skarbie super, ze zajrzałaś. Jak widzisz fasolki sie posypały. czekamy na ciąg dalszy
Beatko no specjalnie dla mnie hihi nono hihi
Kasia_2005 no to jutro wszystko bedzie jasne
K_asia ja czuję się dobrze. Podbrzusze pobolewa czasami, ale nie jest źle. Pieczenie pochwy leczę od dzisiaj , więc pewnie też bedzie oki. Sutki nadal wrażliwe.

Do góry