reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Medio szkoda, że tempka spadła. Super laska z ciebie
Tantum Rosa mam ,ale nie można go stosować w ciąży. Użyłam Clotrimazol
K_asia jak się czujesz? A Eliczek? Gdzieście się pochowały mamuśki

Kasia_2005 musi być ciąża. Nie ma innej opcji
Beatko gdzie jesteś hihi
No mi dzisiaj szanowny pan doktor chyba zrobił test ciążowy żeby się upewnić, że nie mam urojonej
i powiedziała, ze mam przyjść na pobranie krwi za ... 4 tygodnie 

K_asia jak się czujesz? A Eliczek? Gdzieście się pochowały mamuśki

Kasia_2005 musi być ciąża. Nie ma innej opcji

Beatko gdzie jesteś hihi

No mi dzisiaj szanowny pan doktor chyba zrobił test ciążowy żeby się upewnić, że nie mam urojonej

czesc dziewczynki dawno mnie tu nie było i widze ze same dobre wiesci tu sa tyle fasolek moje gratulacje dziewczyny wszystkim zycze szczesliwych 9 miesiecy. Eliczek24 co tam u Ciebie? widze ze jednak sie udało
a u Dorotki27 co nowego słychac Ty szczesciaro?
pozdrawiam wszystkich. ja sobie odpoczywam bo to juz 17 tydzien mi mija widziałam ju dzidzie na usg super uczucie i radosc. jeszcze raz gratulacje dla Was

K_asia jak się czujesz?
Dorotka ja sie czuje dobrze w zasadzie nie czuje ze jestem w odmiennym stanie czasem zaboli mnie podbrzusze lub krzyze a tak to wszystko ok
czekam na 8 lutego na wszystkie badania i USG
a Ty jak tam???
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kasia czekamy na twoja betke
moja piatkowa piekna 1570 ! wiec ciaza naukowo potwierdzona;-)
![]()
Kasiu,ale Ci zazdroszczę takiej pięknej betki..
ja mam dziwne obawy..no ale ćcccc..
Dziś też robiłam test z allegro, i nawet najmniejszego ciania drugiego, więc trochę to dziwne..nie wiem co myśleć.
Jutro beta odbiór po 14:30 i będę musiała tam pojechać,bo nie dadzą przez telefon.
I ciągle biegam do wc,nie na siusiu,ale mam wrażenie że mnie zalewa,mokro bardzo..a tu cisza, no i jak za dużo łaże jak dziś,to ból brzucha i podbrzusza..
No ale tyle tego,jutro się wyjaśni
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Gizia skarbie super, ze zajrzałaś. Jak widzisz fasolki sie posypały. czekamy na ciąg dalszy
Beatko no specjalnie dla mnie hihi nono hihi
Kasia_2005 no to jutro wszystko bedzie jasne
K_asia ja czuję się dobrze. Podbrzusze pobolewa czasami, ale nie jest źle. Pieczenie pochwy leczę od dzisiaj , więc pewnie też bedzie oki. Sutki nadal wrażliwe.
Beatko no specjalnie dla mnie hihi nono hihi
Kasia_2005 no to jutro wszystko bedzie jasne
K_asia ja czuję się dobrze. Podbrzusze pobolewa czasami, ale nie jest źle. Pieczenie pochwy leczę od dzisiaj , więc pewnie też bedzie oki. Sutki nadal wrażliwe.
Podziel się: