reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj dziewczyny,chyba wszędzie coś jest nie tak ze służbą zdrowia..bo w Polsce przecież zazwyczaj na wszystko przepisują antybiotyk,tak lekką ręką, nie??? Wiec pewnie wszędzie jest jakieś ale..
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, mój synek biegal za swoją dziewczyną (dwa miesiace starcza) i chciał ją bardzo całować..a ta nie chciała, a jeszcze niedawno było na odwót..no cóż. Poza tym wdepnął w *****..i to tak, że po kolano prawie,cały bucik i się rozryczał, że ma taki brudny..No i ja przy okazji też..Choć sama jestem miłośniczką zwierząt (mam dwa psy i kota)-rozumiem CAŁKOWITY ZAKAZ WPROWADZANIA PSÓW GDZIE DZIECI,albo sprzątanie po nich. Bo moje dziecko,jak to chłopak,nie chodzi chodnikami..tylko po trawie,kamieniach..górkach..tiaa...
Teraz chwila odpoczynku z kawką.

Ja mam jeszcze jakąś godzinę do wyników bety..przyznam szczerze..że nic nie czuje,a nawet mam przeczucie ,że nic z tego, a ciąża urojona i moja psychika hamuje @...i podwyższa tempkę..
Bo nawet cycki przestały boleć...

Ból gardła Dorotko był tylko rano,potem jak wypiłam ciepłe to trochę przeszło..ale fakt faktem,troszkę czuję się jakby zbliżało się jakieś chorubsko

Dorotko,ty teraz o żadnym sporcie to nie myśł,hehe,masz tylko leżeć i się obijać.
A tak swoją drogą..to jak mam dzidzie, to niestety nie da się ciążowo leżeć i nic nie robić..moje kochane biegające starsze dziecię nie pozwala..wszędzie go pełno,biega ile wlezie i za nic nie chce chodzić za rączkę

Beatko
ja też wszędzie jak sama to na piechotkę, mój mężulo to autem wszędzie bo szkoda mu czasu..a ja wprawdzie mam prawko,ale niedzielny kierowca jestem i jeżdzę z kierowcą,choć obok,sama sie nie odważę. A mąż na mnie krzyczy, że musi nas wozić..No ale jak on nie może czy nie chce, to naprawdę ja się nie obrazam i idę na piechotkę..bo traktuje to jak spacerek,więc "uprawianie sportu"mam na codzień, tj..biegi przełajowe, biegi przez płotki (a dokładniej klocki,cieżarówki, auta i inne zabawki),podnoszenie ciężarów (z jakieś 10kg)skłony,przysiady..pelna rozpiętość. i co najważniejsze- PEŁEN GRATIS

reklama
Cześć Kobietki!
Miłego dnia i przepraszam, że nic nie piszę, ale czuję się nieszczególnie.
Byłam dziś w przychodni ...Szkoda słów - na wieść, że oto jestem w błogosławonym stanie i chcę się zarejestrować do lekarza, pani w rejestracji najpierw zapytała od kiedy. Kiedy powiedziałam że jakieś 5 tygodni, stwierdziła, że to za wcześnie i mam zgłosić się pod koniec lutego.
Ale będę cwańsza, zarejestrowałam Bartusia na jutro do naszego lekarza rodzinnego i jak z nim pójdę - to od razu zasięgnę porady w mojej sprawie.
Zobaczymy co powie.
Wszystkie Was pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Kasiu2005 - Myślę, że będzie dzidzia - trzymam kciukaski!

Kasiu czekam na wynik betki. Tak czy siak ale będziesz już pewna co i jak, a to lepsze niż czekanie
Eliczku no i dobrze, że się scwaniłaś hihi

reklama
Do góry