reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Kobietki!
Medio! Niestety dzisiejszy ranek rozpoczełam od przytulanek do kibelka. Ale i tak nie jest tak źle jak za pierwszym razem, kiedy byłam z Bartusiem w ciąży. Jeszcze troche i będzie dobrze - sama sie pocieszm, co mam zrobić.
K_asiu! Kiełbaska z cebulką? Ja tam ciągle mam ochotę na śledzie w oleju... Mąż kupił mi dziś lody - ale wieczorem będzie rozpusta!
Kasia2005! Tulę Cię skarbie, będzie dobrze - jak nie teraz to później się uda!
Jarzebinka, Beatka - Cześć Dziewczyny!

reklama
Ja wlasnie zjadlam udko z kurczaka na stolowce piatek nie piatek musialam zjesc miecho:D
na szczescie orpocz zachcianek nic sie nie dzieje :tak:;-)

:tak:Eliczek, K_asia, takie wasze prawo w odmiennym stanie na zachcianki i niech Wam wszystko na zdrowie pójdzie :tak:

Kasia_2005, myśl pozytywnie, głowa do góry a wszystko się ułoży :zawstydzona/y: i u Ciebie za niedługo zobaczymy piekny nowy suwaczek: jeszcze......dni do narodzin, głowa do góry a sukces murowany :happy:

a ja cóż, dzisiaj siedzę z małym w domu, bo się pochorował po wczorajszych pączkach :no: zjadł połówkę od. 20, czyli dosyć późno, a to jednak ciężkie i tłuste, nad ranem wymiotował i miał gorączke, ale do południa zwymiotował jeszcze z dwa razy( już tylko śliną) i humorek mu się poprawił, a teraz drzemka popołudniowa, więc korzystam i jestem :happy:

a pogoda dzisiaj u nas okropna, taka angielska, mokro, deszczowo, mrzawkowo ble....

miłego popołudnia :laugh2:

K_asia! Jak ja Ci zazdroszczę, że tylko zachcianki CI dokuczają. Niestety mnie moje dziecko dziś często wysyła do kibelka.
Dziś jest tak - jutro będzie lepiej... mam nadzieję.
Jarzebinko! Moje dzieko, niestety też chore. Oskrzela i zapalenie ucha. Po nim na szczęście choroby nie widać. Mały łobuziak. Jak ja bym chciała, żeby się zdrzemnoł... A ja przy nim ...

Laseczki ale u nas zimnica- brrrrrrrr................

Kasiu nie smuć się, no niewiadomo czy trafimy. S przyjedzie 18 dc, potem cały jeden cykl i drugi- sa dwie opcje- uda się albo nie.
Póki co jesteśmy dwie ze starej ekipy, głowa do góry.

Kasiu wielka szkoda, ale lepiej, że wkońcu coś się wyjaśniło. A badanka jak najbardziej na miejscu. Proponuję zbadać poziom prolaktyny, progesteronu, estradiolu, jesli masz problemy z tarczycą to TSH, testostereon. Nie wiem czy czegos nie pominęłam. Zajrzyj do mojego profilu na 28 dni, tam mam wyniki badań jakie robiłam
U nas zimnica. Znów popadał śnieg hihi
Pozdrowionka laseczki

Eliczek, ja jestem po zapaleniu oskrzeli u małego - 2 tyg w domku, więc jakby się okazało,że to znowu cos poważniejszego i znowu L4 to załamka, bo praca czeka, a on zdążył tylko 3 dni być w żlobku, ale odpukać jest OK :tak:

Beatka, to teraz pełen relaks, spokój i opanowanie, a jak mąż już będzie to same romantyczne wieczorki i sukces gwarantowany, przecież on też wróci steskniony, więc ......będzie dobrze, my jeszcze wirtualnie udzielimy wsparcia i zobaczysz upragnione II kreseczki :-p tylko proszę myśleć pozytywnie

miłego wieczorku i spokojnego weekendu :tak::happy:;-)

reklama
a wogóle Beatka, to zostało tobie tylko 35 dni do spotkania, to już niewiele, w porównaniu do czasu jaki upłynął od rozstania :tak::-p:tak: już bliżej niż dalej
a Dorotka, jak Twoje samopoczucie? :-p
dobranoc i miłych snów:rofl2:

Do góry