reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie kobietki.
Beatko niespodzianki zawsze mile widziane (oczywiście te pozytywne)
A ja zdążyłam sie na innym wątku pochwalić, że mdłości niewielkie a teraz po zjedzeniu śniadania jest mi bardziej ble hihi
Udanego dnia laseczki. U nas dzisiaj słonecznie

reklama
czesc dziewczynki wybaczcie ale nie mam sily czytac postow ktore napisalyscie
padam z nog
ale pozdrawiam Was goraco
ja i moj dzidzius ktory ma 8mm ;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 63
Witaj Kasiu. Jeszcze maleńki, ale już zaczyna być podobny do człowieka a nie do samego pęcherzyka

K_asiu zanim się obejżysz a już będzie na świeci, z dlugą listą życzeń.............hahaha..............
Jestem ciekawe co będzie- córeczka czy synek?
Pozdrawiam gorąco wszystkie ciężarówki i staraczki. ;-) ;-) ;-)

Dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystko.

Czuję się tak sobie, mam mdłości i humory...

Zastanowiłam się nad sobą i tak trochę wydaje mi się, że teraz myślę jak kiedyś eni20 bo ja chyba też chciałam córki a nie drugiego dziecka... Aż mi się wstyd do tego przyznac... Mam jeszcze czas, żeby o tym pomyślec zanim naprawdę dowiem sie kto w moim brzuszku mieszka.

Kształt zapachu będzie dobrze, kto wie może tobie sie udało z córcią? ;-) Mówią że do 3 razy sztuka ;-) ;-) ;-).

Cześć Kobietki!
Ja tylko na chwilę wpadłam przywitać się.
Dziś wymieniali u nas w mieszkaniu okna i padam na twarz po sprzątaniu.
Więc przepraszam, że więcej nie napisze, może jutro nadrobię zaległości.
Bartuś chyba lepiej się czuje, a ja niestety nie. Bleeeeeee Ciągle męczą mnie nudności.
Miłego wieczorka laseczki!

hej kobitki,
lustro spadło mi dziś w łazience ze ściany,źle je odwiesiłam, przeczytałam w przesadach ze to oznacza ze ktoś umrze:( Kurde, wierzycie w takie głupoty?

reklama
Cześć Eni , pierwsze słysze o czymś takim. Lepiej się nie stresuj, lepiej pomyśl o porodzie ;-).

Dziewczyny ale ogladałam durny film, amerykanie nakręcą film
a) super odjazdowy
b) albo totalną szmire........ hahaha...... ja dziś właśnie na taki trafiłam ;-)

DOBRANOC

Do góry