reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Eni nic dziwnego, ze zrobiło ci się smutno. Masz prawo do takich uczuć, wkońcu tyle zachodu i jednak nie córcia. Ale powiem ci jedno. Może to nie wymarzona Zuzia, ale gdy przytulisz synka do piersi pokochasz go najbardziej na świecie. Jestem tego pewna :tak:.
Beatko czuję się średnio na jeża niestety :baffled:.
Medio no ja za to jestem bałaganiara hihi, chociaż do czasu. Jak już przegięcie to mnie roznosi i nie mogę patrzeć na ten bajzel. Ogólnie jestem łagodna, ale w środku jest ukryta mała wiedźma, cholernie nieprzyjemna jak jej się podpadnie:evil:

witam niedzielnie i południowo!!! :-)

właśnie mam prawie niedzielę bez mężą, bo załatwia nawet dzisiaj jakieś swoje sprawy - zawodowe i prywatne :no: małego położyłam spać to i jestem :tak: ja jestem skorpion :-D mam nadzieję,że będzie Wam pasował ten znak ????

Beatko,ty wredna i złośliwa???Eeee..tam...
Ja jestem byczek z 27kwietnia i niestety,pedanktką to ja nie jestem..ale tez nie lubię wielkiego balaganu,bardziej leniem jestem i po prostu nie chce mi sie. No ale w pewnym momencie mam dosć i sprzątam...a że u nas sa 3zwierzaki (2psy,kot) dom ma dziurawe sciany..to silą rzeczy zmuszona jestem "mieć dość" wystarczająco często,hihi

Dorotkooby pierwszy trymestr minął, potem będzie wiosna..i od razu lepsze samopoczucie

No a u mnie jednak chyba owu(choc wierzyc mi sie nie chcialo,bo przy moich dlugasnych cyklach to powinno byc ok.20dc) no ale wszystko na to wskazuje,sluzik byl,skok byl..a dzis boli brzuchal i podbrzusze jak przed @. No fajnie by było..czekam dalej,jakos jestem wyjatkowo spokojna,hihi

Aaaa...i wlasnie głowa mnie rozbolała..ale to chyba przez ta fatalną pogodę, wieje w Gdańsku okropnie..
Moje chlopaki wlasnie zasnęły..jak sie obudza to i mezula i syna na krotki spacer do lasu i male zakupy,bo rosołku mi sie chce i trzeba kupic,hih

A wieczorem zabieramy sie z kolezanka na wieczor babski do kina na lajdis,dzieciaki zostaja z mezulami.A co!!! należy nam sie (a wybieramy sie od pol roku)

jarzębinko
skorpiony fajne są!! zreszta..ja tam w ogole nie mam zdania co do znakow,w sensie czy pasuje czy nie.Owszem,jakies tam cechy charakteru sa..ale ważny jest człowiek,jaki jest i czy miedzy mną a daną osobą "iskrzy" czy nie

Jarzębinko znak nam pasuje......hahaha....... moja siostra też skorpion więc ok.

Kasiu miłego wieczorku, u mnie też wieje.......brrrrrrr.

Cześć Kobietki!!!
Ja ciągle niestety mam randki z kibelkiem :baffled:, teraz cokolwiek nie zjem, od razu oddaje. Czuję się podle nie mam siły na nic. Dziś mąż jest w domu, więc on gotuje i zajmuje się Bartoszem.
Od czasu do czasu podczytuje Was, ale nie piszę, bo nie mam siły, a dwa: co mam pisać, że ciągle wymiotuje...
Jestem całym serduchem z Wami, ale wybaczcie mi że nie piszę... Przez to samopoczucie mam doła. Wczoraj nawet w nocy obejmowałam kibelek.
Ściskam Was mocno wszystkie i trzymam kciuki za starające się!

to mi lżej :-D:-D:-D
Eliczek, trzymaj się kochana, mam nadzieje,że to minie i będzie z dnia na dien coraz lepiej :tak:
Medio wiecej optymizmu, więcej wiary, co ma być to będzie, a póki nie ma @, to jest szansa i tego sie Trzymaj :tak:

Laseczki spokijnie, starania o dzidzię są przyjemne. Słuchajcie potem już nie będzie tak przyjemnie, jesteśmy młode więc korzystajmy z uroków życia. ;-) ;-) ;-)

Eliczku przytulam mocno.

reklama
Medio latka lecą.....hahahaha..........powiem szczerze że coś mam przeczucie, że w tym roku jeszcze nie zaciąże, takie babskie przeczucie. ;-(

Do góry