reklama
Medio
Fanka BB :)
Dorotko przestrzen w domu bedzie Ci potrzebnaMedio w tej chwili to mam jakieś 10 min do szkoły. Ale po wakacjach musimy się przeprowadzić (tu jest za zimno i nie ma gdzie wózeczka postawić), więc nie wiem jak daleko będę miała

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Medio teraz mamy dwa pokoje i salon. Niestety mieszkanie jest nieodpowiednio ocieplone i ciepło ucieka, ze szok. Mieszkamy na piętrze domu więc wchodzimy do mieszkanka po schodach. Jeszcze nie wiem dokładnie na co zamienimy. Czas pokaże
Dorota S kiedyś był w Londynie i mówił że wszystko jest zrobione byle jak. Nasi fachowcy ponoć znają się na rzeczy.
Moja koleżanka jest w Norwegii i mówi że tam domy są tak ciepłe, że cały rok jej dzieci chodzą w domu na boso. Tylko częst padają deszcze- tak jak u was, musiała kupić sobie i rodzinie kalosze.....;-) ;-) ;-)
DOBREJ NOCKI ;-) ;-)
Moja koleżanka jest w Norwegii i mówi że tam domy są tak ciepłe, że cały rok jej dzieci chodzą w domu na boso. Tylko częst padają deszcze- tak jak u was, musiała kupić sobie i rodzinie kalosze.....;-) ;-) ;-)
DOBREJ NOCKI ;-) ;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Mnie nadal meczy to drapanie w gardle i kaszle, szczegolnie w nocy, kiedy wreszcie mi to przejdzie.
![]()
Medio mam nadzieję,że szybko przejdzie

Medio mnie ten kaszel chyba psychicznie wykończy......![]()
Beatko, może nie wykończy

Medio jeżeli męża stać na to żeby utrzymywać siebie, ciebie i małego to lepiej teraz siedzieć w domu i zająć się edukacją dziecka. Zobacz trzeba dziecko zaprowadzić do szkoły, potem odebrać, nauka w domu, jakieś zajęcia dodatkowe. Kto tego dopilnuje????? Ojciec pracuje od rana do nocy, a jak jeszcze matka pracuje po 10-12 godzin to koszmar. Lepiej teraz zająć się dzieckiem a za jakiś czas iść do pracy.
Ja jakbym poszła do pracy to bym pracowała od 10-18 albo 19, a co z Oskarem?????
ja jestem w tej komfortowej sytuacji,że obydwoje z mężem pracujemy w przyzwoitych godzinach tzn. 7.00-15.00 ( ja nawet od 8.00), więc teraz żłobek, zawozimy małego na 7.00, i odbieramy ok. 15.30, potem przedszkole, też będzie komfort bo mamy przy pracy, a szkoła, pewnie świetlica, ale nie długo bo do 15.00 więc chyba jakoś sobie poradzimy a i tak całe popołudnie mamy dla małego

Hej laseczki :-).
Ja przed 5.00 wzięłam ostatnia dawkę antybiotyku. Wreszcie. Czuję się dobrze, ale kaszel jeszcze mam.Jakoś będziemy musieli sobie poradzić
Dorotka, dobrze,żę już jest lepiej

a u nas wyszło właśnie słoneczko, więc zapowiada się ładny dzień

reklama
Cześć laseczki
Jarzębinko to masz fajnie z tymi godzinami, tylko pozazdrościć ;-) ;-);-)
Kasiu a co u ciebie, lepiej się czujesz?
Dorotko, Eliczku jeszcze troszkę i wejdziecie w drugi trym. ;-) a potem będzie już tylko lepiej.....;-);-);-)
My na 13;00 idziemy do lekarza ,Oskar miał w nocy straszny kaszel- pewnie to górne drogi oddechowe.
Jarzębinko to masz fajnie z tymi godzinami, tylko pozazdrościć ;-) ;-);-)
Kasiu a co u ciebie, lepiej się czujesz?
Dorotko, Eliczku jeszcze troszkę i wejdziecie w drugi trym. ;-) a potem będzie już tylko lepiej.....;-);-);-)
My na 13;00 idziemy do lekarza ,Oskar miał w nocy straszny kaszel- pewnie to górne drogi oddechowe.
Podziel się: