reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio w tej chwili to mam jakieś 10 min do szkoły. Ale po wakacjach musimy się przeprowadzić (tu jest za zimno i nie ma gdzie wózeczka postawić), więc nie wiem jak daleko będę miała

reklama
Medio w tej chwili to mam jakieś 10 min do szkoły. Ale po wakacjach musimy się przeprowadzić (tu jest za zimno i nie ma gdzie wózeczka postawić), więc nie wiem jak daleko będę miała
Dorotko przestrzen w domu bedzie Ci potrzebna:tak:- to fakt, jak sie malenka urodzi;-). Wiadomo, wozeczek, inne akcesoraia zajmuja sporo miejsca.:tak:Ja w tej chwili na brak miejsca nie narzekam , mieszkamy sami, 2 salony i 3 sypialnie mamy-jest co sprzatac:sorry2:.A wy ile macie teraz i na ile chcie sie pokoi przeprowadzic?

Medio to macie piękne mieszkanko.
A co do zawodu faktycznie jest bardzo interesujący i taki kobiecy. No ale u nas to porażka.... :-(

Medio teraz mamy dwa pokoje i salon. Niestety mieszkanie jest nieodpowiednio ocieplone i ciepło ucieka, ze szok. Mieszkamy na piętrze domu więc wchodzimy do mieszkanka po schodach. Jeszcze nie wiem dokładnie na co zamienimy. Czas pokaże

Dorotko może dlatego tak często chorujecie, bo w domu jest zimno?????

Teraz poszukajcie czegoś ciepłego ;-) ;-) ;-)

No tutaj właśnie jest problem ze znalezieniem czegoś ciepłego. Wszystkie chałupy na odpierdziel budowane. Jak się zrobi cieplej to już nie będzie tak źle w tym mieszkanku

Dorota S kiedyś był w Londynie i mówił że wszystko jest zrobione byle jak. Nasi fachowcy ponoć znają się na rzeczy.

Moja koleżanka jest w Norwegii i mówi że tam domy są tak ciepłe, że cały rok jej dzieci chodzą w domu na boso. Tylko częst padają deszcze- tak jak u was, musiała kupić sobie i rodzinie kalosze.....;-) ;-) ;-)

DOBREJ NOCKI ;-) ;-)

Mnie nadal meczy to drapanie w gardle i kaszle, szczegolnie w nocy:wściekła/y:, kiedy wreszcie mi to przejdzie.:baffled:

Medio mam nadzieję,że szybko przejdzie :tak: i tego Ci życzę

Medio mnie ten kaszel chyba psychicznie wykończy......:-D:-D:-D

Beatko, może nie wykończy :tak: trzymaj sie i daj się :tak:

Medio jeżeli męża stać na to żeby utrzymywać siebie, ciebie i małego to lepiej teraz siedzieć w domu i zająć się edukacją dziecka. Zobacz trzeba dziecko zaprowadzić do szkoły, potem odebrać, nauka w domu, jakieś zajęcia dodatkowe. Kto tego dopilnuje????? Ojciec pracuje od rana do nocy, a jak jeszcze matka pracuje po 10-12 godzin to koszmar. Lepiej teraz zająć się dzieckiem a za jakiś czas iść do pracy.
Ja jakbym poszła do pracy to bym pracowała od 10-18 albo 19, a co z Oskarem?????

ja jestem w tej komfortowej sytuacji,że obydwoje z mężem pracujemy w przyzwoitych godzinach tzn. 7.00-15.00 ( ja nawet od 8.00), więc teraz żłobek, zawozimy małego na 7.00, i odbieramy ok. 15.30, potem przedszkole, też będzie komfort bo mamy przy pracy, a szkoła, pewnie świetlica, ale nie długo bo do 15.00 więc chyba jakoś sobie poradzimy a i tak całe popołudnie mamy dla małego :tak::-):-):tak:

Hej laseczki :-).
Ja przed 5.00 wzięłam ostatnia dawkę antybiotyku. Wreszcie. Czuję się dobrze, ale kaszel jeszcze mam :dry:.Jakoś będziemy musieli sobie poradzić

Dorotka, dobrze,żę już jest lepiej :tak: i oby tak zostało :tak: a wnowej sytuacji napewno sobie poradzicie, powodzenia :-)

a u nas wyszło właśnie słoneczko, więc zapowiada się ładny dzień :cool2: i Wam życzę miłego dnia :cool2:

reklama
Cześć laseczki

Jarzębinko to masz fajnie z tymi godzinami, tylko pozazdrościć ;-) ;-);-)

Kasiu a co u ciebie, lepiej się czujesz?

Dorotko, Eliczku jeszcze troszkę i wejdziecie w drugi trym. ;-) a potem będzie już tylko lepiej.....;-);-);-)

My na 13;00 idziemy do lekarza ,Oskar miał w nocy straszny kaszel- pewnie to górne drogi oddechowe.

Do góry