reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio, zdrowia, szczęścia, pomyślności :tak: słoneczka i wszytskiego czego pragniesz by sie spełniło :tak::-)

Ewcia, znalazłam kilka drobiazgów, które mały gdzieś kiedys dostał i np. skarpetki dostał za małe, papcie ja kupiłam za małe, plecaczek dostał w prezencie
( a mu juz chyba ze 3) i jeszcze kilka rzeczy sie znajdzie więc może akurat sie przydadza i będzie pare groszy, a tym maleństwom napraawde są potrzebne :tak::tak::blink:a tak wogóle to jest przykre,że ta nasz polityka zdrowotna jest taka nie dla chorych, i pomimo wszystkich opłat, ubezpieczeń, jak przychodzi co do czego to i tak musimy wykładać z własnej kieszeni, gdzie niekiedy nie ma takich wielkich pieniedzy :no::wściekła/y::no:

miłego wieczorku

Ps. adres do przesyłki już otrzymałam :-)

reklama
jarzebinko fajnie super,,ciesze sie z emoglas pomoc,,,super masz pare rzeczy,,,,,super,ze amsz adres,,to wyslij dziewcyznom swietnie....jestes wielka....
super supers uper superrrr:-)

właśnie na wątku regionalnym zapodałam ten temat, jakby udało sie spotkanie 5 kwietnia i dziewczyny też cos przyniosły to zrobiłabym druga paczuszke ;-) ale zobaczymy jaki będzie odzew:tak:

właśnie na wątku regionalnym zapodałam ten temat, jakby udało sie spotkanie 5 kwietnia i dziewczyny też cos przyniosły to zrobiłabym druga paczuszke ;-) ale zobaczymy jaki będzie odzew:tak:
świetnie jarzebino,,super,ze sie w to wlaczasz,,bardzo fajnie,,
ja jutro jade do babci i ammy i ide im cos z chaty pozabierac,,maja duperlek tyle i ciuchow,ze zrobie pake i w pon wysylam do kasi....takze zawsze cos beda mialy
a te wasze spotkanko,jak ja bym byla blizej sama bym tam przyszlaa:tak:;-)
pozdrawiam
dobranoc

Ewcia, taka wielka to ja nie jestem :happy2: bo tylko 158 :tak::-):tak: ale sie staram, na watku regionalnym już jedna sie odezwała i jest za, więc jakoś cos uzbieram, jak nie będzie spotkania, to zawsze moge poprosic aby przywiozła mi poprostu do domu, cos w każdym bądź razie sie wymyśli i zadziała :tak::-) tymbardziej że ta Zosia to że nak sie wyrażę, jest nasz tutejsza, więc nawet tak z solidarności z naszymi :-);-):tak:

miłej niedzieli wam życzę :happy2::cool2: pozdrawiam

OOOO Jarzębinko ja też jestem taka wysoka jak ty 158 na gazecie.......;-) bez urazy oczywiście.....;-)

Kaśki a wy gdzie jesteście, Dorotę też wywiało??????

Medio
co u ciebie????? Nie szalej.....;-)

Miłego wieczorku

Hej Kobietki!
Czas nam szybko leci i Święta już tuż tuż. Ja na szczęście świąteczne porządki mam za sobą ale w weekend miałam zapieprz. W każdym razie najważniejsze że okna pomyte. Macie jakieś pychotki które robicie na Święta? Ewcia Ty jesteś specjalistka od pieczenia co tam pichcisz na Święta? Miłego wieczorku i pozdrawiam Was gorąco.

OOOO Jarzębinko ja też jestem taka wysoka jak ty 158 na gazecie.......;-) bez urazy oczywiście.....

oczywiście ;-) teraz to nie ma problemu, ale w szkole podstawowej, to był nie ciekawie, zawsze ta najmniejsza, najdrobniejsza, i wogóle - jedyny plus to były zajęcia w-fu, gdzie byłam prawie najlepsza :tak::-)

Anka, ja nic nie przygotowuje na święta, gdyż jadę na gotowe :happy2: a i nie znam jkichś przepisów welkanocnych godnych polecenia :cool2:

miłego dnia :happy2::cool2:

reklama
Hej laski

Jarzębinko to masz fajnie, prawdziwy odpoczynek.....;-)

Aniu ja się nie przemęczam, robię proste potrawy.....;-);-)

Miłego wieczorku.....;-)

Do góry