reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sądzę,że tak za 2-3 dni zaczynamy!!! Mi z tego kalendarza co zamówiłam wychodzi 3,4,5 kwiecień dziewczynka więc czekam..

przygotowania ida pełną parą ... a jaki kalendarz ??? :sorry2:

Beatko, a ten kurs juz od dzisiaj czy od przyszłego tygodnia, bo cos pisałaś o wtorku, tylko nie zakodowałam którym :tak::-)

miłego wieczorku :tak:

reklama
Medio to ty jesteś zaopatrzona i przygotowana : kalendarz, mierzenie tempki, obserwacja organizmu :tak::-D;-) to przecież musi sie udać i zakończyć II kreseczkami, nie ma innej opcji :tak::tak::tak:

Medio to ty jesteś zaopatrzona i przygotowana : kalendarz, mierzenie tempki, obserwacja organizmu :tak::-D;-) to przecież musi sie udać i zakończyć II kreseczkami, nie ma innej opcji :tak::tak::tak:
Marzę o tym i wam wszystkim tego tez zyczę moje Kochane!:-)

14_misqqq.gif

Dziewczyny ściskam Was bardzo i gorąco pozdrawiam.
A Twoje Dorotko samopoczucie? Chyba nie jest tak strasznie?
Mam nadzieję że po tym cyklu posypią się fasolki.
Medio i Beata bierzcie się ostro za te żołnierzyki.

A jak u Ciebie Kasiu?

dzień dobry :tak: choć dzisiaj mniej słoneczny, a kto iwe czy nie deszczowy :-( a z domku wyjść trzeba :tak: i to z małym w wózku :tak::-) ale może nie zmokniemy:tak:

miłego dnia :laugh2::-D:laugh2:

Witam sie!:happy:
Mały w szkole, ja wrocilam z zakupów. Zaraz robie sobie herbatke i moze cos poogladam na HBO. Pozdrawiam.
2.gif

i ja się witam ponownie, wrócilismy na sucho, jednak nie padało a nawet wyszło słoneczko, wieć był całkiem przyjemny spacerek :tak::-D;-) a moje małe sie zbuntowało i już chyba nie będzie spało w południe, ciekawe tylko jaki będzie wieczorkiem, bo jak marudny to ..........................., :no: a jak w miare to mu to wybaczę :tak: tylko szkoda tej chwilki spokoju w ciągu dnia :tak::-D;-)

miłego popołudnia :rofl2:

PS. a może macie jakiś prosty przepis na sałatke śledziową ????

Jarzębinko w sprawie przepisu Ci nie pomoge, bo nigdy nie robiłam sałatki śledziwej.;-):-p:tak:
U nas pochmurno, ja czekam na męża juz tęsknie. Gotuje barszcz na obiad i piekę udka.:rofl2:

reklama
a ja dzisiaj na obiadek robiłam sos z kluskami na parze ( z pyzami ) :tak::-D;-)a na podwieczorek mąż właśnie z pieskiem poszedł po lody ............... :tak:
miłego i smacznego popołudnia :tak::-);-)

Do góry