reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
oj, to ale wyszło z tymi feriami
bo faktycznie, dopiero co wrócił na tydzien do szkoły i wolne
za gapowe sie płaci 
ale przynajmniej jesteś razem z mężem i możecie korzystac z uroków bycia razem ....... i działać
:-)
więc przyjemnego wieczorku i przytulaśnej nocki :-)

a gdzie nasze ciężaróweczki Dorotka, Eliczek, Ania( ok wczoraj sie odezwała, my też pozdrawiamy) ?????????

więc przyjemnego wieczorku i przytulaśnej nocki :-)

a gdzie nasze ciężaróweczki Dorotka, Eliczek, Ania( ok wczoraj sie odezwała, my też pozdrawiamy) ?????????
Medio
Fanka BB :)
No właśnie gdzie one, a gdzie też nasza kochana Beatka?a gdzie nasze ciężaróweczki Dorotka, Eliczek, Ania( ok wczoraj sie odezwała, my też pozdrawiamy) ?????????

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Byłam w szpitalu. Plamiłam i lekko krwaiłam.. Niestety dziecko nie żyje. Zatrzymało się na rozwoju 9 tc :-(. Dwóch lekarzy robiło mi usg i niestety.... Nosiłam w sobie przez kilka tygodni martwe dzieciątko.Jutro rano jadę na łyżeczkowanie. Jestem załamana i całkowicie zagubiona, ale póki co jakoś trzymam się :-(.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dorotka, trudno cos napisać, łzy same cisna sie do oczek, ale tule Cie mocno, bardzo mocno , trzymaj sie dzielnie
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
O matko, Dorotko..nie wiem co napisać..jedno pytanie się nasuwa, DLACZEGO??ale to nie jest istotne.Kachana...
nie,nic nie powiem:-(
nie,nic nie powiem:-(
E
Ewcia81
Gość
Dorotko ,,,,przykro mi....łzy ciekną,,,,normlanie ściskam cie,,nie wiem co napisac,,bądź dzielnaaaaaaaa:-
-(
reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Jestem, jestem...tylko przez dwa dni mieliśmy gości w domu.
Dorotko! Tulę Cię mocno i będę się modlić za Ciebie i Twoją rodzinkę.
O sobie dziewczyny napiszę może jutro, dziś to chyba nawet bym nie mogła. Nie teraz, kiedy takie nieszczęście się przydarzyło Dorotce.
Wszystkie ściskam i pozdrawiam.
Jestem, jestem...tylko przez dwa dni mieliśmy gości w domu.
Dorotko! Tulę Cię mocno i będę się modlić za Ciebie i Twoją rodzinkę.
O sobie dziewczyny napiszę może jutro, dziś to chyba nawet bym nie mogła. Nie teraz, kiedy takie nieszczęście się przydarzyło Dorotce.
Wszystkie ściskam i pozdrawiam.
Podziel się: