reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja właśnie dowiedziałam sie,że mój synek będzie miał od poniedziałku 2 tyg ferii, przegapiłam to , jakbym wiedziała to bym została dłużej w Polsce:sorry2::baffled::-:)-:)-(.
Pozdrawiam. Buziaki.
osiolek.gif
osiolek.gif

reklama
oj, to ale wyszło z tymi feriami :tak: bo faktycznie, dopiero co wrócił na tydzien do szkoły i wolne :tak: za gapowe sie płaci :tak::-D ale przynajmniej jesteś razem z mężem i możecie korzystac z uroków bycia razem ....... i działać :tak::-)

więc przyjemnego wieczorku i przytulaśnej nocki :-):laugh2::-D

a gdzie nasze ciężaróweczki Dorotka, Eliczek, Ania( ok wczoraj sie odezwała, my też pozdrawiamy) ?????????

Byłam w szpitalu. Plamiłam i lekko krwaiłam.. Niestety dziecko nie żyje. Zatrzymało się na rozwoju 9 tc :-(. Dwóch lekarzy robiło mi usg i niestety.... Nosiłam w sobie przez kilka tygodni martwe dzieciątko.Jutro rano jadę na łyżeczkowanie. Jestem załamana i całkowicie zagubiona, ale póki co jakoś trzymam się :-(.

Dorotko kochana tulę Cię i trzymaj sie moja Ty kochana. Tak mocno Cie tulę, jestem w szoku, kochanie Ty moje....trzymaj sie.

O matko, Dorotko..nie wiem co napisać..jedno pytanie się nasuwa, DLACZEGO??ale to nie jest istotne.Kachana...
nie,nic nie powiem:-(

Dorotko cały czas myślę o Tobie, tulę i prosze trzymaj się.Niech Pan Bóg czuwa nad Twoim Maleństwem i niech Anioły strzegą jego duszyczki.

angel105.gif

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jestem, jestem...tylko przez dwa dni mieliśmy gości w domu.
Dorotko! Tulę Cię mocno i będę się modlić za Ciebie i Twoją rodzinkę.
O sobie dziewczyny napiszę może jutro, dziś to chyba nawet bym nie mogła. Nie teraz, kiedy takie nieszczęście się przydarzyło Dorotce.
Wszystkie ściskam i pozdrawiam.

Do góry