GratulacjeDziewczyny, przyznać się, kto tak mocno trzymał kciuki ?
Chyba, że tylko ja coś tu widzę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny, przyznać się, kto tak mocno trzymał kciuki ?
Chyba, że tylko ja coś tu widzę.
Dziękuje !!!O kurcze! Ale superwielkie gratulacje!! Rośnijcie zdrowo
![]()
Ja z zimy mam córkę i jakoś na początku kwietnia zaszłam w ciąże, za to moje koleżanki synów, więc chyba pół na pół.Czesc
Co sądzicie o teorii, że zimą rodzi się więcej dziewczynek i najlepiej w ciążę zachodzić w kwietniu?
Ja słyszałam ze na jesień i zimę rodzi się więcej chłopców a na wiosne i lato dziewczynkiale mam znajome które rodziły latem i na wiosne synów a koleżanka ma 3 córki i wszystkie zimowe
wiec myśle ze to jak zwykle takie gadanie a reguły nie ma.
Moja dwójka z lata a najstarszy zimowyJa jestem lipcowa, moja chrzestna też a teraz chrześniaczkę będę miała też lipcowa. Mój młody jest z sierpnia. Dwaj bracia cioteczni kwiecień i maj. Faktycznie chyba nie ma reguły![]()
Haha no przecież ja całe życie mówiłam, że chce wiosenne, nigdy nie chciałam rodzić w listopadzie, dla to mnie najgorszy miesiącMoja dwójka z lata a najstarszy zimowy
@Megi_Meg ja zawsze chciałam wiosenne haha a życie swoje
Listopada unikałam, dosłownieale to będzie piękny czas
z kruszyną pod choinką
![]()
Widocznie tak musiało byćHaha no przecież ja całe życie mówiłam, że chce wiosenne, nigdy nie chciałam rodzić w listopadzie, dla to mnie najgorszy miesiącteraz będę powtarzać, jak się chciało szaleć w dzień mężczyzny, to się prezenty zbiera w listopadzie
![]()
Ktoś bardzo chciał dołączyć do naszej rodzinyWidocznie tak musiało być![]()