Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Sprawdził się.No jasne trzeba wierzyć. A naprzyklad kalendarz chiński sprawdził Ci się? Wierzysz w takie rzeczy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdził się.No jasne trzeba wierzyć. A naprzyklad kalendarz chiński sprawdził Ci się? Wierzysz w takie rzeczy?
Tylko zastanawiam się też co do kalendarza chińskiego , jeżeli np urodziny mam w maju, a staram się o dziecko w marcu, to mam według kalendarza jeszcze 27, czy 28 już lat ? Bo rocznikowo będę miała 28, ale nie jeśli chodzi o miesiące. I druga sprawa czytałam o polaryzacji i o tej metodzie selnas, która raczej w Polsce nie jest dostępna, aby dokładnie to wyliczyćSprawdził się.I sprawdzałam 2 koleżanki, szwagierkę 2 razy i kilka osób innych i był kolor miesiąca adekwatny do płci
![]()
Wiesz co ja też mam urodziny w maju i też 27 lat hahaTylko zastanawiam się też co do kalendarza chińskiego , jeżeli np urodziny mam w maju, a staram się o dziecko w marcu, to mam według kalendarza jeszcze 27, czy 28 już lat ? Bo rocznikowo będę miała 28, ale nie jeśli chodzi o miesiące. I druga sprawa czytałam o polaryzacji i o tej metodzie selnas, która raczej w Polsce nie jest dostępna, aby dokładnie to wyliczyć
To widzisz, nie wiem już co myśleć o tym kalendarzu. Jak ja sprawdzałam niektóre osoby, to nie patrzyłam ,czy ma skończone tyle i tyle lat, po prostu liczyłam to rocznikowo. Jak ktoś miał rocznikowo 30 lat w momencie poczęcia, to patrzyłam tylko na miesiąc jaka będzie płeć i właśnie wtedy mi się to zgadzało.. może ktoś ma większą wiedzę na ten temat, niż ja i się wypowie. ZobaczymyWiesz co ja też mam urodziny w maju i też 27 lat hahasprawdzałam to w zagranicznych kalendarzach i tam było, że jak zajdę w ciążę w czerwcu to rok do przodu czyli 28 lat, jakbym zaszła w maju przed urodzinami to 27, zawsze niby rok do przodu. O metodzie selnas też czytałam, nawet jestem na amerykańskiej grupie tej metody na fb, ale za ten wyliczony kalendarz każą płacić 200 dolarów, więc trochę mi to śmierdzi oszustwem
U mnie kalendarz chiński sprawdził się przy 1 dziecku. Trzeba pamiętać, że wg kalendarza chińskiego jesteśmy zawsze starsi o rok. Wiele kalkulatorów w sieci tego nie przewiduje. Jeśli zaszłam w ciążę w wieku skończonych 27 lat, to de facto wg kalendarza chińskiego miałam już 28 i tutaj już te płcie mogą być inne przy prawidłowych wyliczeniach. Z tego co pamiętam, to tutaj na babyboom jest dobry kalkulator, który obejmuje dodanie tego 1 roku do naszego wiekuTylko zastanawiam się też co do kalendarza chińskiego , jeżeli np urodziny mam w maju, a staram się o dziecko w marcu, to mam według kalendarza jeszcze 27, czy 28 już lat ? Bo rocznikowo będę miała 28, ale nie jeśli chodzi o miesiące. I druga sprawa czytałam o polaryzacji i o tej metodzie selnas, która raczej w Polsce nie jest dostępna, aby dokładnie to wyliczyć
Ja korzystałam z tego kalendarza i akurat z synkiem mi się zgadzaTo widzisz, nie wiem już co myśleć o tym kalendarzu. Jak ja sprawdzałam niektóre osoby, to nie patrzyłam ,czy ma skończone tyle i tyle lat, po prostu liczyłam to rocznikowo. Jak ktoś miał rocznikowo 30 lat w momencie poczęcia, to patrzyłam tylko na miesiąc jaka będzie płeć i właśnie wtedy mi się to zgadzało.. może ktoś ma większą wiedzę na ten temat, niż ja i się wypowie. Zobaczymyteż słyszałam, że trzeba płacić za selnas
Ten jest OK, dodaje 1 rok do wieku matki zgodnie z kalendarzem chińskimJa korzystałam z tego kalendarza i akurat z synkiem mi się zgadzatutaj dodaje ten rok, ale czy to kwestia szczęścia czy cos w tym jest to nie wiem
Chinese Gender Predictor
www-prokerala-com.cdn.ampproject.org
Ciekawe czy coś w tym jest czy to tylko 50/50Ten jest OK, dodaje 1 rok do wieku matki zgodnie z kalendarzem chińskim![]()
Przekonam się tym razem, bo wtedy miałam w kalendarzu chłopczyka i mam synka, a teraz praktycznie przez cały rok miałam w kalendarzu dziewczynkę i wg miesiąca wychodzi dziewczynkaCiekawe czy coś w tym jest czy to tylko 50/50![]()
Ooo to zobaczymy, jak trafisz to w Twoim przypadku będzie 100% skutecznościPrzekonam się tym razem, bo wtedy miałam w kalendarzu chłopczyka i mam synka, a teraz praktycznie przez cały rok miałam w kalendarzu dziewczynkę i wg miesiąca wychodzi dziewczynkaCo do seksu przed owu/w owu, to czytałam, że to zostało już dawno obalone. Z synem boboseksy były regularnie co 2 dni, w tym 2 dni przed owu i w samą owu. Także bardzo możliwe, że tam już były plemniki, które zapłodniły, teraz tego nikt nie ustali. Seks w samą owu podobno ma najniższy wskaźnik zapłodnienia, bo nie ma aż tak dużo czasu. Teraz też boboseksy 2 dni przed i w trakcie bólu owulacyjnego. Zobaczymy, ja akurat w teorię o szybszych plemnikach nie wierzę
Czytałam o badaniach jakiejś aplikacji, gdzie wyniki co do seksu przed owu i w owu wyszły całkowicie odwrotne, tzn. kobiety, które kochały się tylko w owu miały więcej córek niż synów, a sprzed owu było więcej chłopców
![]()