reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

I ja witam się niedzielnie :-)
Medio no to musisz powoli zacząć się pakować . Jaką płeć obstawiasz - jak zrobisz usg zobaczymy jak działa Twoja kobieca intuicja ;-) A to usg to robisz to normalne , genetyczne czy 3D ?
Indygo jasne że Cię pamiętamy . A sierpień odpuszczasz ? Moja rada dla każdej która szybko chce zaciążyć : MONITORUJ cykl u lekarza na usg :tak:
Jarzebinka no i kiedy działasz : rano czy wieczorem ? ;-) Już po owulacji ?
Udanego popołudnia :-)

reklama
Lipiec, sierpień i chyba nawet wrzesień będę musiała przeczekać a staranka zacznę w październiku albo jak się złamię to we wrześniu. Próbę podjęłam tylko raz - w czerwcu ale po cichu liczyłam że moze się uda, z pierwszym dzieckiem udało się za pierwszym podejściem.
Nie wiem dokładnie jak to jest z tym monitoringiem ale moja koleżanka, która długo nie mogła zajść w ciążę została skierowana na monitoring dopiero po 2 latach starań, więc chyba jest z tym problem.

Asus genetyczne już było w 13 tyg teraz połówkowe, a 3D tak żeby potwierdzć płec dzidzi i pooglądać.

Ja tez witam niedzielnie!

Dzisiaj ogolne lenistwo, tylko jeszcze niedokladnie sprecyzowane, albo wypad do lasu i nad jezioro, albo wylegiwanie sie na baseniei grill.

mile sie czyta o Waszych doswiadczeniach ciazowych, z niecierpliwoscia czekam na wiadomosci jakiej plci dzieciaczki nosicie w brzuszkach:-)

Kinga12 trzymaj kciuki, by dzidzia zechciałą sie pokazać, bo jak się zasłoni to niewiele się dowiem hihihi
Miłego leniuchowania:)

Medio, kciukasy bede trzymac:-), bo wiem ze dzieciaczki bywaja uparte, moja Magda jest tego przykladem, ale ja i tak intuicyjnie czulam, ze to dziewczynaka, nawet nie zastanawialam sie nad imieniem dla chlopca:happy2:

Dzieńdoberek :-)
Słoneczko świeci , cieplutko - więc dobrych humorów i udanego poniedziałku Wam życzę :happy2:
A tak na marginesie to czy wiecie kiedy Beata wraca ? Już nie długo chyba .

Piszcie co u was, ja za tydz. lecę do Polski.

to powinniście trafić na piękną pogodę, bo ponoć do połowy sierpnia ma być prawdziwe lato ... przynajmniej mam taka nadieję,że te prognozy się sprawdzą i skorzystamy z plażowania na urlopie ..... :tak::tak::-D

Najgorsze że następny raz będzie dopiero we wrześniu albo październiku :-( Pozdrawiam cieplutko!

właśnie, dlaczego chcesz sobie odpuściś pozostałe miesiące ..... :szok::szok:

Jarzebinka no i kiedy działasz : rano czy wieczorem ? ;-) Już po owulacji ?

rano nie da rady, bo mamy jeden pokój i mały od 6.00 już na nogach i wtedy jest ciężko, a najprawdopodobniej po owulce już, chociaż w tym miesiącu jej nie czułam, ale planowo powinna być 26 ...... :tak::tak::-)

A tak na marginesie to czy wiecie kiedy Beata wraca ? Już nie długo chyba .

ona chyba na miesiąc wybyła, a że to było chyba koło 10 lipca, to chyba gdzieś tak do 10 sierpnia........... ale nie jestem pewna ......... ;-);-):-)

a w weeken wyprażyłam się na słoneczku, że dzisiaj czuję każdy centymetr ciała, mały też zadowolony, bo poszalał w wodzie i w piasku, w niedzielę, juz w koszulce, bo by pewnie też płakał z bolua tak jest tylko ładnie przyrumieniony a nie spieczony, dobra zaprawa przed morkim słoneczkiem ..... :tak::tak::-D

pozdrawiam i życze słonecznego dzionka :cool2:

reklama
Asus moje przeczucia się nie sparawdzają w rzeczywistości, już dwa rzay śniło mi się,że to chłopczyk, choć czuję,że to dziewczynka, ale nie na 100%, czasem myślę,że to chłopak.Częściej jednak ze córka, ale to nic nie znaczy dla mnie liczą się fakty, a swoim przeczuciom nie wierzę.

Do góry