reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

i jeszcze kawałek łazienki, jest malutka:

panel prysz.jpg łazienka.jpg

i widok z balkonu ogóly i w zbliżeniu stadion LECHA przy Bułgarskiej

widok z balkonu.jpg widok na stadion.jpg

i bajzel u małego :

bajzel u małego.jpg

reklama
Jarzębinko bardzo miłe i przytulne gniazdko :happy2: kuchnia chyba wcale nie taka malutka, ja mam 6 m i jest ok, prysznic - moje marzenie, niestety mam wannę :-(. Mieszkasz w takim samym bloku jak ten, który widać z okna? A jaka jest okolica? Ja kupując mieszkanie bardzo zwracałam na to uwagę, zalezało mi żeby było dużo zieleni, skwerów, placyków i w miarę niedaleko do centrum.

dziewczynki ja tez bylam na usg.....dzidziuś jest miał w 6t4dc 7,6mm i biło mu serduszko...chyba moge sie zaczać cieszyć :-)....teraz czekamy ale mam wrażenie, ze udała nam sie dziewczynka again...:-D

Aniu ...dziękuję Ci bardzo za pigułę :-).
W ostatnim cyklu obserwowałam śluz i robiłam testy stosując się do ich instrukcji co do planowania płci ( wiem jakie jest twoje zdanie co do testów i pewnie w wielu przypadkach tak jest) ale jakoś mi się to pokrywało. . a tu chyba nici ...no ale...zdecydowałam że skoro mam tu takie doborowe towarzystwo to ja też jeszcze popróbuje do końca tego roku :) na dziewczynkę ...
Mając wszystkie wasze wskazówki mam spore szanse:tak::tak::tak:.
Jak się nie uda to widać tak ma być i mam mieć samych urwisków:-):-):-)

Pozdrawiam was serdecznie

No problem....jakby co służę pomocą. A tak w ogóle to ile dni trwa Twój cykl i w którym dniu wg Ciebie jest owulka?

Jarzębinko
cudne to twoje mieszkanko. Jestem zachwycona. Zrobiłas dobry zakup. Gratuluje i życzę Ci w nim dużo szczęscia...mam nadzieję że to największe niedługo nadejdzie....a może juz jest.....

Pixella
super wieści, a może przeczucia Cie mylą, mi tez na początku cos mówiło że to 3 chłopak....zobaczymy za kilkanaście tygodni....

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Aniu ...zawsze miałam cykle 30 dniowe poza ostatnim który przedłuzył sie az 10 dni i było to dla mnie totalne zaskoczenie. W tym cyklu który właśnie mi sie kończy owulkę miałam w 16dc. i tak zazwyczaj mam 15-16 dzień cyklu.

Pozdrawiam ...napewno sie będę sie radzić .

Ostatnia edycja:
Witam:)
Jarzebinka ... świetne mieszkanko..zakup pierwsza klasa;-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-);-)
Zafaskolowanym.. Gratulacje:tak::-)
A dla Starajacym.. powodzenia i trzymam kciuki;-)
A Ani..Asus..Medio... szczesliwych rozwiazan:)))
Buziaki:)

Ostatnia edycja:
anufifi ja przed starankami miałam 30 dniowe cykle, a potem no niestety wydłużały się nawet do 38 dni.....;-) Ale gdy powiedziałam sobie STOP wszystko wróciło do normy i wydaje mi się że owulacja w tym cyklu będzie szybciej, chyba jutro czyli w 14dc......;-)
No niestety taka nasza natura, że jak zaczynamy staranka nasz organizm wariuje i wszystko idzie nie tak jak trzeba......;-)
No ale będzie dobrze!!!!! Trzymam kciuki za testowanko!!!!!

DOBRANOC

reklama
Hej, Pixella, czyli wyglada na to, ze bedziemy sobie nawzajem kibicowac:-) ja ide do lekarza po niedzieli.

Jarzebinko, mieszkanie wspaniale, mam mile wspomnienia z tych okolic, w czasie studiow bywalam czesto na tym osiedlu:happy2:

Beatko, akurat w piatek szlam do szkoly polonijnej, jestem tam nauczycielka:blink:

Do góry