anufifi
tęsknię...
Najlepszą metoda na okreslenie owulki jest monitoring , czego przykładem jest Agnieszka ciesząca sie obecnie z dwóch kreseczek na teście ....cierpliwa osóbka która jest ekspertem w monitoringu i co jej sie opłaciło .
Do 4 dni przed owulką jest szansa przy załozeniu ze kiedy ostatni raz serduchowałaś był płodny rozciągliwy przeźroczysty śluz.......
Do 4 dni przed owulką jest szansa przy załozeniu ze kiedy ostatni raz serduchowałaś był płodny rozciągliwy przeźroczysty śluz.......
. Mam nadzieję, że przy okazji coś nie pokręciłam. Wy tutaj jeteście prawdziwe ekspertki:-) ja dopiero sie uczę
. :-(Oby nie zapóźno.
Teraz mam cykl bezstarankowy i postanowiłam się dokładnie zgłębić w swoje ciało i mam nadzieję, że jakby co to mi pomożecie
Już jakiś czas próbujemy (4cykle) i jak do tej pory bezskutecznie.
ja tamtą CC miałam w narkozie , dlatego teraz kiedy już się nie zasypia to po prostu boję się ,,nieznanego,, . A powiedz mi jak to teraz jest z piciem i jedzeniem po CC ? Teraz jak biorę insulinę to nie wiem jak to będzie bo wtedy nic się nie jadło 3 dni , a potem sucharki
to raczej niewykonalne na insulinie, więc jak to było u Ciebie ?
Dziewczyny przyjmijcie mnie do grona staraczek i pomóżcie przejść przez te dni oczekiwania. Co teraz kiedy test ewentualnie? Być może bez składu coś piszę ale mocno przestraszona jestem. A tak w ogóle to coś mega katar mni złapał.
Wiem, że może panikuję, ale jakby doszło do zapłodnienia we wtorek to może moja infekcja mialaby jakiś wpływ na dzieciątko. Sama już nie wiem, przecież i tak komorka jajowa jeszcze się nie zagnieździła w macicy. Dziewczyny nie wiem co mam myśleć, pocieszcie!