reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cykle mam różne. Ostatnio miałam 28 a wcześniej 26 a kiedyś 31 nawet. Owólke nie wiem kiedy mam. Na monitoringu nigdy nie byłam.

no to ciezka sprawa przy takim rozrzucie ustalic owulke.
bo np przy 31 dniowym cyklu jak beda przytulanki 14 dnia cyklu a owulka mniej wiecej 17 to moze byc dziewuszka...
najlepiej udac sie na monitoring - czyli usg i lekarz powie jaki duzy jest pecherzyk i kiedy bedzie owulka i wtedy DOPIERO zaczac dzialac.

reklama
CHIŃSKA METODA PLANOWANIA PŁCI
W Instytucie Nauki w Pekinie znajdują się tablice odnalezione w starożytnym grobowcu pod stolicą Chin. Wskazują one na płeć dziecka w zależności od wieku matki i miesiąca jego poczęcia. Chińczycy uważają, że metoda ta jest trafna w 99%. Została ona potwierdzona również w Stanach Zjednoczonych, tam jednak wskaźnik trafności wynosi ok. 85%. Jeśli chcesz urodzić chłopca, musisz doprowadzić do poczęcia w miesiącu oznaczonym literą M. Jeśli marzysz o dziewczynce, starania o dziecko podejmij w miesiącu oznaczonym literą K. Odpowiednich miesięcy szukaj, uwzględniając swój wiek.
Ciąża i poród - planowanie płci dziecka. Metody planowania płci.

Ostatnia edycja:
Anufifi ...czekamy na relacje z monitoringu:tak: aaa Co do tego monitoringu jakbym szukala to ok ;-) ale pod warunkiem ze jest i w Galerii Krk :rofl2::-D:-D

Pozdrowienia dla wszystkich Dziewczynek .. i Witam nowe staraczki;-)
Buzka:)

Czarodziejka ostatnio tez wklejalam podobna tabelke.
kolezanka mi dala twierdzac ze wszystkim, ktorym robila sie sprawdza ...
ja generalnie w takie cos nie wierze , przekonuje mnie tylko odpowiedni moment zaplodnienia.
chociaz musze przyznac ze z synkeim sie sprawdzilo a teraz wychodzi mi .... coreczka :tak::-);-)

Kicia NIE WIEM czemu ale w kosciach czuje ze bedziesz miala core.
Tak jak co do innych dziewczyn po prostu nie wiem. Tak u Ciebie mam 100% pewnosci :)
Więc mnie nie zawiedz..hehhehe :)

Medio duzo zdrówka dla Krzysia.

Mój Tomus dizisaj oddał mi noc wczorajszą ...jak zasnął o 19 to spał do 7.30 tylko raz budząc sie do jedzenia:happy::happy::happy:.
Ale zmieniałam mu mleko wczoraj wieczór i teraz w sumie nie wiem czy to były żeby czy brzuszek hmmm zobaczymy dzisiaj
Dzięki serdeczne.:-)
Oby Tomuś dobrze spał no i tolerował nowe mleczko.:tak:

CHIŃSKA METODA PLANOWANIA PŁCI

W Instytucie Nauki w Pekinie znajdują się tablice odnalezione w starożytnym grobowcu pod stolicą Chin. Wskazują one na płeć dziecka w zależności od wieku matki i miesiąca jego poczęcia. Chińczycy uważają, że metoda ta jest trafna w 99%. Została ona potwierdzona również w Stanach Zjednoczonych, tam jednak wskaźnik trafności wynosi ok. 85%. Jeśli chcesz urodzić chłopca, musisz doprowadzić do poczęcia w miesiącu oznaczonym literą M. Jeśli marzysz o dziewczynce, starania o dziecko podejmij w miesiącu oznaczonym literą K. Odpowiednich miesięcy szukaj, uwzględniając swój wiek.

Ciąża i poród - planowanie płci dziecka. Metody planowania płci.
No i wg tej tablicy, pierwsze dziecko mi się sprawdziło:tak:, a teraz powinna być córka, no ale usg mówi co innego:-D:-D:-D.

Kicia NIE WIEM czemu ale w kosciach czuje ze bedziesz miala core.
Tak jak co do innych dziewczyn po prostu nie wiem. Tak u Ciebie mam 100% pewnosci :)
Więc mnie nie zawiedz..hehhehe :)

hehe postaram sie ;-)
ja tez czuje ... dziewuszke...
przy synku sie sprawdzila ta moja intuicja - od poczatku bylam pewna ze to chlopak, nawet przez sekunde nie pomyslalam ze moze byc dziewczynka.

ja z Wami jestem za krótko by się wypowiadać i spekulować nt płci Waszych przyszłych dzieciaków ale Kicia z opisu staranek na pewno będzie miała córunię :tak:

a ja czuje na maxa ból owulacyjny a śluzu płodnego nie ma :-(

reklama
Do góry