reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was dziewczyny..gotuje obiad i zagladnelam do was,o medio myslalam ze karolek juz jest a tu taka wiadomosc ze ty w domku..ale urodzisz karolka tak jak chcialas w grudniu.trzymam kciuki...anufifi bedzie dobrze a moze sie udalo,badzmy dobrej mysli..a jezeli nie bedziemy ci dopingowac w przyszlym miesiacu..bedzie dobrze bedziesz miala swoja upragniona jkrolewne..u mnie samopoczucie oki..nie mam smakow nie wymiotuje kompletnie nic..tylko cycuszki bola to jedyny moj objaw ciazy,malenstwa pod serduszkiem.

reklama
Witam kobietki w drugim dniu Swiat:-) Mimo,ze sami...z dala od bliskich to i tak pieknie jest:tak: dziewczynki zadowolone z prezentów, no i Martysia wierzy nadal ,ze Mikołaj istnieje- chce zeby wierzyła jak najdłuzej:tak: Dziś szanowny moj zabiera nas wieczorkiem do restauracji:rolleyes2: taki bonus Swiateczny:-D ;-)Beti spokojnej i szerokiej drogi moja kochana.Znów sie objesz:-D ale Swieta sa raz w roku ;-)Medio masz kciukasy nas wszystkich to zobaczysz- pojdzie szybciutko czego Ci serdecznie zycze.Ania jak samopoczucie?Lepiej sie czujesz?Goraczka poszła sobie?Czrodziejko ales sie zaszyła z rodzinka w te swieta ;-) Czyzby przyspieszyla staranka? :confused:;-):-D
Wszytskie kobietki razem i kazdą z osobna sciskam i pozdrawiam seredcznie.Jedzcie,pijcie i bawcie sie :tak:

Medio ja tez rodziłam tu- tu to znaczy w Irlandii i nie moge zlego słowa powiedziec -zaopiekowali sie mna i małą doskonale... Mam nadzieje,ze jak juz znajdziesz sie na sali porodowej to i Tobie i Karolkowi niczego nie zabraknie.Ale jak juz wody odeszły..a do niedzieli jeszcze przeciez dwa dni:confused: Złapie Cie pewnieniebawem:tak: jako ciekawostke powiem Ci,ze moj brat urodził sie 29 grudnia i jest przekochanym bratem:tak: Wcale nie widac po nim zeby miał roczek caly przypisany:-D 3maj sie dzielnie...

Medio o rany wchodzę na forum zobaczyć co u Ciebie a tu taka bomba !!! :szok:
Pisałaś że wolisz urodzić w grudniu więc Twoje marzenie widocznie się spełni .
Skoro KTG nie wykazało nic niepokojącego to znaczy że wszystko jest w jak najlepszym porządku . Nie martw się kochana . Czekałaś na TEN moment 9 miesięcy i on nadszedł . Dasz radę . Pomodlę się żeby bardzo nie bolało i żeby jak się już rozkręci szybko poszło . Ten czas ma w sobie magię . W tym czasie urodził się Jezus i urodzi się też Twój syn . Ta magia , siła i moc będzie z Tobą . Daj znać jak będzie się coś dziać . Myślami jestem z Tobą .:tak::tak::tak:

Nadal nic, co jakiś czas wody sie wylewają. Położna mówiła,że tak będzie, bo mój organizm bedzie ciągle produkowała nowe wody i tak się bedą sączyć.Ach ...
Minęło już 9 godzin, czekam dalej.
Buziam Was.

hej dziewczynkinie

Medio kochana spokojnie juz tylko chwila i Karolek będzie ...trochę dziwne mają tam podejście ale napewno wiedzą co robią.

Ja przyznam jestem podłamana chce mi sie rycczec bo ja nadaal czuję ból po lewej stronie i juz straciłam orientacje co z ta owulka...dzisiaj mam chyba najwiecej sluzu w tym cyklu ale ze biore luteine dopochwowo to co do koloru to trudno powiedziec . dzisiaj rano mineło 3 dni od serduchowania i juz nie widzę szans ....

Wydawałoby sie ze wszystko tak dokładnie zaplanowane monitoring , teoria ...a w praktyce okazałam się głupiutka :sad::sad::sad:

Medio trzymaj się dzielnie, może już jutro będzie po wszystkim :dry:;-)

Dziewczyny, nie miałam testu ciązowego w domu więc zrobiłam sobie ot tak test owu i wyszła druga mocna krecha :szok: kurde, głupiutka to ja jestem, wiem ;-) ale czy test owu pokazuje też ciąże ? bo owulka w 23 dc to raczej nie możliwe, na dole mnie ciągnie a cycuchy już mnie wkurzaja
jutro ide kupić test ciązowy

reklama
Do góry