reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi kochana ja tam tez uwazam ze bedzie dobrze!!!!! nie ma tego zlego....a Sylwia ma rację ze i Tomeczek podrośnie. Babko glowka w gore , sama napewno nie zostaniesz bo ja nadal czekam do wiosny)))) Zreszta jest nas tu jeszcze trochę. Najwazniejsze ze masz dobrego lekarza ktory ci wyleczy te torbiele i miesniaka..buziczki kochana

jarzebinko no tak cichutenko mi sie wydalo-dlatego tak sie zdziwilam:zawstydzona/y:
anufifi kolezanko symaptyczna - juz moze byc tylko lepiej:tak: podleczysz, wyleczysz,poczekasz... i bum- nawet sie nei obejrzysz...a sama nie zostaniesz tu na pewno- moja skromna osoba jeszcze tez musi czekac.... :zawstydzona/y:;-) Pospiech widocznie nie jest u nas wskazany;-):-D 3maj sie kochana.Beti do milego;-)

Margarita, to swietnie, ze Mala zadowolona ze szkoly. Szczerze mowiac pierwszy raz slysze o obowiazku nauczania j.p. poza granicami Pl. Tu szkola pol.jest nieobowiazkowa i co sie z tym wiaze platna ale i tak sporo dzieciakow chodzi. nawet mature zdaja (oczywiscie inna niz w Pl, dlatego nie bardzo liczy sie ona w Pl, ale mozna tez zrobic certyfikat ze znajomosci jezyka) Ja mam w tym roku 14-stu maturzystow.

Anufifi jestem z Tobą Kochana tylko nie rozpaczaj, po @ na pewno ta torbiel się zmiejszy, a tak poza tym to skąd się wzięło to cholerstwo ? :confused::baffled::crazy:

a to co lekarz powiedział o planowaniu płci to dla mnie bardzo dziwne, ksiazki o tym piszą, są udowodnione przypadki, moj lekarz tez to potwierdził, wiec dlaczego ten Twój taki sceptyk?. Ja i tak wierzę w to planowanie i niech sobie mówią co chcą :tak::-D:rofl2:

Bardzo wam dziękuję kochane za mile słówka ...
Nie wiem o co chodzi z tym podejściem lekarzy do planowania ale jak pisałam ,będe próbować jeszcze napewno!!! a co z tego wyjdzie to zobaczymy jak juz zaczne leczenie....teraz to bym tylko chciała szybko @@żeby juz móc coś działać ...
Spodobał mi sie ogólnie ten lekarz i dobrze mi sie z nim rozmawiało , myśle ze zrozumiał o co mi chodzi , wszystko dokładnie wytłumaczył i napewno zostane u niego :)

Witajcie dziewczyny :) od jakiegoś czasu czytam to forum, ale dopiero teraz zebrałam się w sobie żeby sama coś napisać. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Staramy się z Mężem o dziecko, marzymy o dziewczynce, ale w sumie wszystko jedno, aby było zdrowe. Mamy już 4 miesiące za sobą, myślałam że tym razem się udalo ale chyba nie. Sama już nie wiem. W sobotę robiłam test wyszła mi druga bladziutka kreska (robiłam test rano), a dzisiaj zrobiłam po południu i już tylko jedna kreska :-( sama nie wiem co o tym myśleć... Może podpowiecie mi coś, jesteście bardziej ocztane i doświadczone..

Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Pyszczek witaj ...
po pierwsze musisz cos wiecej napisac ...jak długie masz cykle ? który dzien dzisiaj ? czy wiesz kiedy miałaś owulacje? czy robiłas testy tej samej firmy? to na początek :-D:-D

Do góry