reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jarzębinka jak tam wena do pracy dziś?:-)u mnie jak narazie nie ma jej wcale:-) jak się dziś czujesz kochana? i skąd ten ból Ci się wziął?bidulko, mam nadzieję, że dziś już lepiej:tak:

weny brak :szok: do tego ten wczorajszy wieczór mało ciekawy :szok:dzisiaj juz lepiej ale jeszcze cos tam czuję :szok: i na jutro wzięłam sobie urlop, aby sobie w samotności w domku odpocząć a co :tak::-D:tak:

jarzębinko co to za bol , ciekawe... a moze to zagniezdzenie sie dzieciatka ile dni po owu jestes?:zawstydzona/y:

chyba troszkę za wcześnie, dopiero 3 dni po owu ..... :tak:

mam nadzieję, że pęcherzyk jest, jak tak to za 2 dni ruszam do dzieła:-)

napewno będzie ładny pęcherzyk :tak:

Aha to masz nieregularne, więc dobrze robisz z tym monitoringiem bo kazdy dzien to duzo przy planowaniu płci, Ty masz latwiej bo na chlopca tak uważam:zawstydzona/y: tylko chodz codziennie na monitoring by nieprzegapić.... mysle ze wtedy to na bank bedziesz w ciazy i to z chopczykiem:-);-)
ja jeszcze moge Ci napisac jak moj lekarz mowil o pecherzykach...
ze te dobre=dojrzale pekaja jak osiagaja wielkosc 22-24mm, te mniejsze jezeli pekna nie sa zdolne by była z nich ciaza... ( choc mowi ze rozne przypadki sie zdarzaja...) a te wieksze niz 24 to przerosniete i one raczej sie wchlaniają niz pekają... ale też roznie bywa..... u mnie wszystko sie zgadzalo z tym co on mowił bo zawsze mi pekaly w granicach 22-24mm....

powodzenia dziś zycze, a jak zaczniesz staranka to codziennie... polecam.... tak zdziałalismy Oliverka:-)

Czesc Kochane :))))
No wczoraj popilysmy wirtualnie. ha ha ha
Ja dzis czuje sie super, popijam kawkę...może ktoras tez ma ochotę :)?
Macko grzecznie spal ale jeszcze taki niewyraźny jest. Za oknem pieknie, snieźnie i bardzo slonecznie i minus 3 na termometrze wiec jest fajnie..no ale my ze wzgledu na maciusia w domku jestesmy. jutro przyjdzie Pani doktor to sie zapytam czy mozemy wychodzic :)
Buziaki dziewczynki na ten dzien dlas Was
A Wy zaciązone mamusie..mam nadzieje ze juz niedlugo bedziecie sie chwalic rosnacymi pileczkami :)
Agnieszka12 ja cos wiem o tych mdlosciach i zyganku..rzerabialam klimat :( wiec zycze Ci zeby szybko minelo
Beti, Jarzebinka pracusie .....niech wam dzien pracy szybko minie :)Jarzebinko a jak tam u ciebie wykresik...kiedy masz termin @?

Jarzębinko to tę date zapamietam poniewaz 3 lata temu 18 stycznia to byla moja ostatnia @...potem dluuuugo okresu nie mialam :)
wiec zycze zeby ta data i Tobie w pamieci utkwila :)

Dzień dobry kobietki.No to się rzeczywiscie od rana pośmiałam jak poczytałam ta trójce:-D:-D:-D szalone.Szkoda,ze nie mogę posiedzieć tu wieczorkami:-(
Becia któz smiał popsuć Ci humora w pracy-wskaż a pomszcze:tak: Za to tu masz nas:zawstydzona/y: I zawsze mozesz przyjsc...przytulic sie...wyzalc...:tak:;-):-)A dzis po lekarzu to juz koniecznie-poczytam rano na pewno.
agnieszka12 dzięki za pamięc:tak: U mnie poki co "normalnie ' raczej...jak juz pisałam moze dopiero pod koniec tego roku cos sie "wykombinuje",ale zostaje tu z Wami, bo jest mi tu dobrze:tak:I wspieram duchowo kazda z Wam i 3mam kciuki za kazda fasolinke.A te Twoje zdjęcia... jedno tylko okreslenie mi przychodzi do głowy...c u d !
Czarodziejko witam w ten piekny czwartek.U nas nie ma tak ładnie...znaczy snieznie, bo ładnie to w sumie jest:-D Kiedy i my zobaczymy taką piękną zimę?:confused:ehhh...
Wstawiam wode dziewczynki- co dla kogo?Sylwia, anufifi no chodzcie no:-)A własnie anufifi jak z sisiolkiem? lepiej juz po tych "zabiegach" kosmetycznych?Ja to sie tam nie znam ,ze względu ze nie mam synka.Ale zawsze warto wiedziec... bo przeciez mozeeeee kiedyyysss..:zawstydzona/y:
Buziale na pewno dla wszystkich.

Dzien Dobry:)))))
Ale mam dzis kaca po wczorajszym wirtualnym winku :-D:-D ledwo sie zwloklam z wyrka:-D..
Jarzebinka.. to trzymamy kciuki.. ja mam termin @ 16 stycznia:-D
Agus... oby Ci szybko te mdlosci przeszly:tak:
Beti...Dobrze ze Ci juz dzis lepiej ;-) i czekamy na wiesci po wizycie:sorry2:
Czarodziejka.. A Ty zdrowa pewnie po tym winku wczorajszym:-D
Anufifi..Pewnie jeszcze kima :)))))
A mi dzis jest tak jakos nijako:baffled: jakby mnie mdlilo:baffled:...no nic za tydzien sie wsiooo okaze:tak:;-)
Milego Dnia Dziewczynki..Buziaki:)

reklama
Witam wszystkie Dziewczyny! :) ale naskrobałyście wczoraj, oczopląsu niedługo dostanę od tego czytania :-D

Bershka hehehheeheh z tym lizaniem baterii to dobre! :-D:-D:-D i Ty masz to uczucie przez cały czas?? Szok :-D
Czarodziejka, Anufifi, Sylwia - dziewczyny Wy to mi chyba fluidy przesyłacie, ale nie ciążowe czy starankowe, tylko fluidy na różowe wino!! Heheh :-) Otóż wczoraj wieczorem odkryłam że zostało nam jedno różowe Carlo Rosi z Sylwka i stwierdziłam że sobie lekkiego Sprizera wypiję (czyli wino różowe zalewane Sprite'em + plaster cytrynki - MNIAM! Polecam :tak:) zabrałam się więc za otwieranie tego wina, ale że mam w domu tylko jakiś badziewiasty otwieracz (bo dobry się popsuł) to mordowałam się z tym otwieraczem że nie wiem, kilka podejsć robiłam i nic, korek nie chciał opuścić butelki! :no: Kurcze a taką miałam ochotę na winko!!! W końcu dałam spokój, a później przyszedł mój M z pracki i jednum pociągnięciem otworzył mi to winko :-) A ja się tak namęczyłam....:-D
Ale już było za późno wczoraj więc mam na dzisiaj otwarte, hihih :-D
I wchodzę na forum i czytam że Wy wczoraj wirtualnie delektowałyście się winkiem i już wiem skąd taką ochotę miałam!! :-D:-D:-D

Beti nie wiedziałam że Folik tez na facetów działa :) dzięki za podpowiedź, w takim razie podsunę go równiez mojemu M :tak: a ten Androvit co zawiera? i na co pomaga? i czy można go bez recepty kupić? Pozdrowionka i miłej pracki Ci życzę ;-)

jarzebinko tak oczywiście już jestem poinformowana, że wiesiołek tylko do owulki, swoją droga jeszcze nie doczytałam dlaczego akurat tak, ale zaraz nadrobę gdzies na necie

Anufifi mam nadzieję że już oki wszystko z siusiaczkiem i że nie musisz sie już martwić przed wyjazdem

Miłego dnia Dziewczynki! :-)

Do góry