agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Beti a masz regularne cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jarzębinka jak tam wena do pracy dziś?:-)u mnie jak narazie nie ma jej wcale:-) jak się dziś czujesz kochana? i skąd ten ból Ci się wziął?bidulko, mam nadzieję, że dziś już lepiej![]()
do tego ten wczorajszy wieczór mało ciekawy
dzisiaj juz lepiej ale jeszcze cos tam czuję
i na jutro wzięłam sobie urlop, aby sobie w samotności w domku odpocząć a co 

jarzębinko co to za bol , ciekawe... a moze to zagniezdzenie sie dzieciatka ile dni po owu jestes?![]()

mam nadzieję, że pęcherzyk jest, jak tak to za 2 dni ruszam do dzieła:-)

tylko chodz codziennie na monitoring by nieprzegapić.... mysle ze wtedy to na bank bedziesz w ciazy i to z chopczykiem:-);-)Beti, Jarzebinka pracusie .....niech wam dzien pracy szybko minieJarzebinko a jak tam u ciebie wykresik...kiedy masz termin @?

szalone.Szkoda,ze nie mogę posiedzieć tu wieczorkami:-(
Za to tu masz nas
I zawsze mozesz przyjsc...przytulic sie...wyzalc...
;-):-)A dzis po lekarzu to juz koniecznie-poczytam rano na pewno.
U mnie poki co "normalnie ' raczej...jak juz pisałam moze dopiero pod koniec tego roku cos sie "wykombinuje",ale zostaje tu z Wami, bo jest mi tu dobrze
I wspieram duchowo kazda z Wam i 3mam kciuki za kazda fasolinke.A te Twoje zdjęcia... jedno tylko okreslenie mi przychodzi do głowy...c u d !
Kiedy i my zobaczymy taką piękną zimę?
ehhh...

ledwo sie zwloklam z wyrka
..

jakby mnie mdlilo
...no nic za tydzien sie wsiooo okaze
;-)

i Ty masz to uczucie przez cały czas?? Szok 
) zabrałam się więc za otwieranie tego wina, ale że mam w domu tylko jakiś badziewiasty otwieracz (bo dobry się popsuł) to mordowałam się z tym otwieraczem że nie wiem, kilka podejsć robiłam i nic, korek nie chciał opuścić butelki!
Kurcze a taką miałam ochotę na winko!!! W końcu dałam spokój, a później przyszedł mój M z pracki i jednum pociągnięciem otworzył mi to winko :-) A ja się tak namęczyłam....

a ten Androvit co zawiera? i na co pomaga? i czy można go bez recepty kupić? Pozdrowionka i miłej pracki Ci życzę ;-)