reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi witaj

no z Olim nie miałam wstrętu do kawy, piłam do 9 m-ca, taką wersję "lajt"

ale to wcale nie oznacza ze teraz jest dziewczynka ;)

choć śniła mi się dwa dni temu córeczka, byłam przeszczęsliwa w tym śnie ale wiedziałam we śnie, ze to tylko sen :D

anufifi kochanie trzymam kciuki o najbardziej pozytywne wiadomosci na swiecie :)
Jarzebinko a jak u Was? juz niedlugo testowanko :)
Sylwia babo gdzie jestes?
Beti.....melduneczek poproszę :)
U nas juz naprawde dobrze/ wszytsko wraca do normy ;)
Buziaki potem jeszcze zajrze jak mlodego poloze,...choc i mi sie strasznie spac coś chce :)

Witam sie i ja:-) Wczoraj Was zaniedbałam :zawstydzona/y: jak mogłam :dry::-D Za m-c Niki ma roczek- nie wierze - normalnie nie wierze:szok: Gdzie ten rok sie podział :sorry2:
Ale nie naskrobałyście duzo :-p
Bershka ja w obydwóch ciazach mialam wstret do kawy :tak: nie wiem jak to ma sie płci:-D W kazdym razie jeszcze mnie trzyma:confused:
anufifi 3mam 3mam ;-) Fajnie, ze dzieciaczki sie wyhasały:tak: dziewczyny mają racje- fotki wskazane:-p
jarzebinka ;-)Czarodziejka huuuraa:-) wsio bedzie dobrze juz :tak:odpocznij i Ty i oć tu do nas ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki kochane.Jak sie uda to zajrze popołudniu.
Becia jednak moze przez to , ze musza Cie zreperowac-jak to Ty napisalas- to razem sobie zafasolkujemy:-p Bo widze, ze terminy sie przesuwaja jednak troszke.No i Sylwia jeszcze dołączy:tak::-D
buzka

Witaj Margerittko :)
No nie ma nikogo..ja nie wiem gdzie to cale towarzystwo się podzialo.....zaciązyly i nas juz w nosie maja:-D:-D:-D
Kurcze dzis tak pieknie, slonecznie a mnie tak spanie męczy..na maxa po prostu...kawa nie pomogla..mam nawet wrazenie ze bardziej zmuliła:baffled::baffled::baffled:
A co do picia kawy w ciązy....ja tez nie moglam:sorry2:na mysl o kawie cofka byla...raz mi sie zachcialo kawy pod koniec ciązy....bleeee potem mnie mulilo wiec juz nie pilam ani kropli do konca....za to uzaleznilam sie od Coli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale podobno jesli pije sie w umiarze to nic dziecku nie grozi choc to niezbyt zdrowy napoj, mimo ze podobno na mdlosci pomaga!!!!!
Buziaki
ps: dzis jakos fazy na kawe nie mam wiec zapraszam na herbatkę z cardamonem....ktory przywiozlam z Indii :)

Czyli nijak ma sie to plci :-D Ja korzystam z netu poki Niki lula :tak: Swoją drogą ciekawe jak smakuje taka herbatka :confused: Cole piła - osz Ty ;-) U nas tak jakoś sie poukladało,ze w ogole napoje gazowane nie goszczą u nas w domu .Martyśka w ogole nie pije gazowanego nic- nie nauczona i juz.Ja tez musze mieć "smaka" i wtedy taka zimna cola albo fanta z lodowki jest boska:-D
Co to ten cardamon:confused::zawstydzona/y:

Cześć dziewczynki :-)
przez weekend naskrobalyscie niesamowicie,,,:-D
anuffi wrociła, ciesze się ze fajnie było... i zycze samych dobrych wieści dzisiaj:tak:
asus sałatka rewelacja wszyscy ja wychwalaja:-)
jarzebinka i sylwia teraz czekamy na wasze testowanko....;-):tak:
co do picia kawusi to ja jej nigdy nie pije i nie piłam, jakos niesmakuje mi to:zawstydzona/y:
coca-cole owszem jak czuje bol glowy to wypije... ale tak nieprzepadam...
Aniu kochana pokaż nam zdjęcia ksiezniczki po miesiacu :) juz napewno duza;-)

a ja dalej mdłosci ciąg dalszy nawet zdazyly sie juz wymioty niekontrolowane hehe:-D
byle do konca 3 miesiaca i mam nadzieje ze odejda juz na zawsze....

juz przytyłam 3kg, po brzychu niewidac ale niemieszcze sie w spodnie w ktorych chodzilam wiec na bioderka juz poszlo, pewnie mamcica sie powieksza....
pozdrawiam Was wszystkie;-):tak:

reklama
Do góry