reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczynki!
znowu naskrobalyscie - bedzie co czytac :-)

Aga kurcze z tymi mdlosciami...
u mnie brak - zato boli mnie glowa. czasem sie kreci...
nie wiem czy to tez moze byc objaw ciazy?? w pierwszej tego nie mialam :sorry2:
fajny trzeci dzidziol tez czekam na niego :-D

ja za kawa tez nie przepadam.
w piatek wypilam o dziwo mnie nie zmulilo ...

pozdrawiam
lece czytac reszte

reklama
witam was dziewczyny.sporo polatalam po sklepach od rana,potem obviad dzieci ze szkoly i mam chwilke by tu zagladnac.anufifi trzymam kciuki,daj odrazu znac jak przyjdziesz od lekarza..tak aniu daj jakies fotki ksiezniczki jak ma miesiac,chetnie ja poogladamy jak urosla,kicia80 ja twez nie mam takich mdlosci.raz tylko wymiotywalam i cos dzisiaj mnie kreci,kawki tez nie pije bo mi nie podchodzi,a co do snu to mi tez dwa razy sie juz snilo ze urodzilam dziewczynke,no coz to tylko sen no i mowia ze sny sa na odwrot,to beda chlopcy-czy co?oj czarodziejko chyba zafasolkowalas cos mi sie wydaje,zmeczenie,i z ta kawa,chyba cos bedzie.!jarzebinko ty tez testowanko juz za kilka dni..agnieszko no widzisz juz 3 miesiac jak leci ten czas,ja jeszcze nie przytylam,wydaje mi sie ze schudlam z jakies dwa kilo..beti serce nasze gdzie ty sie podziewasz?

Witajcie dziewczyny.Mam goraca prosbe do tych bardziej doswiadczonych testowiczek.Powiedzcie mi czy po przytulanku w 26h po pozytywnym tescie owu mozna jeszcze liczyc na fasolinke?
Niestety wczesniejsze staranka nie byly mozliwe i jakiegos takiego dolka dostalam, ze kolejny cykl niczego nie przyniesie a do tego zostal zmarnowany...:-(

Shingle dzieki za odp.Podnioslas mnie na duchu :-).Moze to moje jajo przezylo :-).NIc pozostaje cierpliwe czekanie, dzis16DC przy cyklach 24-27dni.Oczywiscie dziekuje(niedziekujac) za trzymanie kciukow.

ja dzis powinnam dostac@..i cisza, ale juz nic wiecej nie pisze, by sobie nic nie wkrecac. ;-)

bo pozytywne zaskoczenie jest o niebo lepsze niz ............... pojawienie sie kolejnej @ jak niby sa objawy na II kreseczki ....... :tak: to tez sie nie wkręcamy tylko czekamy ..... :tak:

a teraz pora na popołudniowa herbatke i kawalek placka jeszcze z niedzieli ..... ZAPRASZAM i smacznego, po kawałku szarlotki dla każdej

hej kochane ...dzieki za kciuki ...okazały sie cudotwórcze :tak::tak::tak:bo :
po pierwsze wyniki mam bardzo dobre
po drugie torbiel znikła
po trzecie lekarz powiedział ze mam przyjść za tydzien ...bedziemy monitorowac i w razie czego poda mi pregnyl zeby nie było znów tak jak w poprzednim cyklu
jak zapytałam : i co będzie z moja dziewuszka to usłyszałam : BĘDZIE ...choć wiem ze tylko tak powiedział , ale co czynią tak pozytwne słowa w ustach lekrza ...achhh dodał mi skrzydeł

co prawda powiedział ze z tym mięsniakiem moze byc problem z zajściem w ciąże ale ze bedzie dobrze i bede pod jego specjalnym względem:-):-):-):-):-).....jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieje ze nawet jak sie w tym cyklu nie uda to ze nie bedzie problemów i wtedy bede coraz bliżej celu :)

jeszcze raz wam dziękuje za kciukasy :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anufifi...Kochana no widzisz.. super ze wsioooo ok:tak: i widzisz niepotrzebnie sie martwilas tymi wynikami!!!!:sorry: wiec teraz do dziela!!!!:-D:sorry: Trzymam kciuki za ten cykl bardzooooooooo mocno:sorry::tak:;-) Buziaczki:)
Buziaczki i pozdrowienia dla Wszystkich Dziewczynek:)))

Do góry