Czarodziejka
Fanka BB :)
Widzialyscie to?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś jest 30 dc ale kreska była prawie niewidzialna. Na razie spróbuję się nie cieszyć. Zdarzały się tu sytuacje że dziewczyny miały dwie kreski a potem nadchodziła @
W tym miesiącu sporo przesunęłam czas serduszkowania bo na 12 dzień a właściwie na 12,5 bo już nie miałam cierpliwości, wcześniej próbowałam w 10, 11, 11,5 dc. I teraz przeskoczyłam az na 12,5. A mam krótkie cykle.
Jarzębinko a Ty w tym miesiącu który dzień wybrałaś na przytulanko?
Anufifi u mnie tez tak było, bo nastawiałam się że to kilka cykli potrwa, tylko ja kupiłam 40szt..... i zgdnij ile cykli je używałam.....???? Hahaha 1 cykl, bo potem juz byłam w ciąży.... i oby u Ciebie tez tak było.dziewczyny mam 50 testów owu wiec chyba sobie dla rozrywki co siku bede robic
e tam lanie na kolanie ...dziewuchy pewnie świetnie sie uczą ...
Beti koniecznie daj znac odrazu po wizycie co tam
Jarzębinko kiedy już będziemy wiedziały?:-)
DziękiIndygo trzymam kciuki!;-)
Złoto ...TYDZIEŃ....ty to masz anielska cierpliwość ...ja bym codziennie powtarzała ...hihi ale ja wariatka jestem ...właściwie dawno bym juz betke robiła![]()
jeżeli chodzi o moje serduszkowanie w tym cyklu to było juz od 9 dc ....... tak wiec jakiekolwiek planowanie płci w tym cyklu poszło sobie na spacer, była tylko przyjemność i jeszcze raz przyjemnośćrazem z M mieliśmy 1,5 tygodnia urlopu, przerwa świąteczna, Sylwester, a owulka przypadała właśnie w okresie Sylwestra, więc bylismy wypoczęci, zrelaksowani i poprostu M postawił na spontaniczność i relaks i romantyczność, więc faktycznie wieczorki, a czasem i ranki były przyjemne
![]()
Jarzębinko to widzę ze w tym miesiącu zrobiłyśmy podobnie, odpuściłyśmy sobie te magiczne 2,5-3 dni przed owu, coś czuję że będą dwie kreseczki
A w którym dniu miałas owulkę, bo przy tak długich cyklach to pewnie w 15 albo 16dc i jesli tak jest to pewnie córcia nam się będzie szykowała.....
Cykle mam 26dniowe więc 12,5 dnia to chyba prędzej chłopiec?
Dziewczyny skąd bierzecie takie fajne zdjątka?![]()
a ile jesteś po owulce???